Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Bjorkstrand er klar til NHL-slutspil efter sejr over landsmand

Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs taber afgørende kamp til Columbus Blue Jackets.

Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs taber afgørende kamp til Columbus Blue Jackets.
Oliver Bjorkstrand (foto) og Columbus Blues Jackets eliminerede Toronto Maple Leafs i kvalifikationsserie om slutspilsplads.

KØBENHAVN: Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets er klar til slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL efter en klar sejr på 3-0 over Toronto Maple Leafs og holdets danske målmand, Frederik Andersen.

Kampen var den femte og afgørende mellem de to hold.

I kamp fire lykkedes det Toronto at indhente en føring på tre mål i løbet af de afsluttende minutter og holde liv i håbet om at gå videre med en scoring i overtid.

I kampen natten til mandag dansk tid holdt Columbus Blue Jackets til gengæld fast i føringen, der var resultat af et mål i første periode og to mål i tredje periode.

Bjorkstrand havde tre skud på mål i de knap 11 minutter, han var på banen, men var ikke involveret i de tre scoringer. Frederik Andersen vogtede Torontos mål i næsten hele kampen ifølge NHL's hjemmeside.

I første runde af slutspillet om Stanley Cup-trofæet skal Blue Jackets møde Tampa Bay Lightning.

Der spilles bedst af syv kampe i slutspillet.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.