Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Bayern-træner om sejrsstime: En sensationel præstation

Hansi Flick har haft tordnende succes i sine første måneder som Bayern München-træner.

Hansi Flick har haft tordnende succes i sine første måneder som Bayern München-træner.
Hansi Flick måtte stå model til den obligatoriske lufttur, da hans Bayern-hold lørdag aften havde vundet den tyske pokalfinale.

BERLIN: Bayern Münchens ledelse havde en usædvanlig heldig hånd, da man i begyndelsen af november sidste år fyrede træner Niko Kovac og udskiftede ham med Hansi Flick.

Siden er klubben gået fra den ene succes til den næste, og sæsonen kulminerede lørdag aften med en 4-2-sejr i pokalfinalen over Bayer Leverkusen.

Dermed har Hansi Flick vundet både mesterskabet og pokaltitlen i sin første sæson som cheftræner i Tysklands mest vindende klub.

Han kan nu gå på en kort sommerferie med et næsten skræmmende facit: 32 kampe, 29 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Pointsnit per kamp: 2,75.

Den 55-årige træner har da også svært ved at lægge skjul på sin begejstring efter lørdagens pokalsejr i Berlin.

- Vi forlader stadion med stolthed over, at vi har klaret det. Hvad holdet har præsteret i de seneste uger, er sensationelt. Indstillingen er ganske enkelt fantastisk. Jeg er meget, meget glad, siger Hansi Flick til tv-stationen Sky.

Han kunne se David Alaba og Serge Gnabry give sit hold en tidlig 2-0-føring i finalen. Derfra havde Bayerns storfavoritter fuldstændig styr på begivenhederne.

Siden tysk fodbolds genstart efter coronapausen har Bayern München spillet 11 kampe og vundet dem alle.

Lørdagens pokalsejr er den 20. i klubbens historie, der også har budt på 30 tyske mesterskaber.

- Dette var den 50. nationale titel, og det er det vigtigste, siger klubdirektør Karl-Heinz Rummenigge til Sky.

- Holdet har spillet en fremragende sæson. Der kan man kun give en stor kompliment. Vi kommer til at skåle i et godt glas, lyder det fra Rummenigge.

Bayern München er stadig med i Champions League, der blev afbrudt i marts og efter planen skal genoptages til august.

Her fører sydtyskerne med 3-0 over Chelsea efter den første kamp i ottendedelsfinalerne.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.