Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Bayern München vil forsvare sig med hele holdet mod Messi

Lionel Messi viste god form mod Napoli, og argentineren har Bayern Münchens opmærksomhed i CL-kvartfinalen.

Lionel Messi viste god form mod Napoli, og argentineren har Bayern Münchens opmærksomhed i CL-kvartfinalen.
Lionel Messi og resten af Barcelona er undertippede mod Bayern München.

KØBENHAVN: Det er sjældent, at Barcelona er undertippet i en fodboldkamp.

Ikke desto mindre er det tilfældet fredag aften, hvor catalonierne møder Bayern München i kvartfinalen i Champions League.

Helt rolig kan Bayern München dog næppe være, så længe Lionel Messi er på banen, og tyskerne har brugt godt med tid på at forberede sig på argentineren.

- Messi har været den bedste spiller i adskillige år nu. En helt fantastisk spiller.

- Men det er ikke kun Bayern mod Messi. Det er Bayern mod Barcelona. Messi er en verdensklassespiller, og vi har selvfølgelig overvejet, hvordan vi skal håndtere ham.

- Vi skal gøre det som hold. Det er vigtigt at spille klogt mod ham. Vi skal få øje på rummene og sætte ham under pres én mod én, siger Bayern-træner Hansi Flick.

33-årige Messi viste sig flot frem i sidste uges kvartfinalereturkamp mod Napoli, hvor han scorede, fik annulleret et mål og fremtvang et straffespark.

Der er kun én måde at dæmme op for Messi på, mener Bayerns offensivspiller Thomas Müller.

- Min erfaring er, at det kun fungerer, hvis man forsvarer sig mod ham som hold. Hvis den første spiller ikke vinder bolden, skal den næste spiller træde til, indtil den første kommer tilbage. Vi skal stå imod hans individuelle kvaliteter sammen, siger Thomas Müller.

Bayern München og Barcelona mødtes senest i Champions League-semifinalen i 2015. Her vandt spanierne over to opgør.

I 2013 var tyskerne stærkest i holdenes semifinaledyst i den prestigefyldte klubturnering.

Champions League blev afbrudt af coronaudbruddet i marts og færdigspilles i Lissabon i Portugal. Kvart- og semifinaler spilles som knockoutkampe, og finalen spilles 23. august.

Kampen mellem Bayern og Barcelona spilles klokken 21 på Estadio da Luz.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.