Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Bayern München løsner coronagrebet i træningen

Den sydtyske storklub vil fra på mandag påbegynde træning i små grupper, skriver fodboldmediet Kicker.

Den sydtyske storklub vil fra på mandag påbegynde træning i små grupper, skriver fodboldmediet Kicker.
Så tæt her kommer Bayern-spillerne ikke til at være på hinanden til træning, men de kommer dog til at betræde samme plæne fra på mandag. (Arkivfoto)

MüNCHEN: Efter nogle ugers adskillelse kan Bayern Münchens spillere se frem til atter at se hinanden igen. Dog kun i små grupper.

Det tyske sportsmedie Kicker skriver, at ledelsen i den sydtyske klub har besluttet, at man fra mandag vil lade spillerne træne sammen i små grupper i klubben.

Fire-fem spillere vil blive sluppet løs på græsset i klubben, men ifølge Kicker er det fortsat med strenge krav om at holde afstand til hinanden.

Der er individuel omklædning, og spillerne må tage badet efterfølgende derhjemme. Hver især får udleveret mad i klubben, men den må også først nydes, når de er kommet hjem til sig selv.

Den tyske ligaforening (DFL) har anbefalet klubberne, at spillerne kun bør træne individuelt indtil videre, men et par klubber ud over Bayern mener, at man godt kan lade spillerne sammen i små grupper.

Både Augsburg og Borussia Dortmund er også startet op på træning med spillerne samlet i små grupper.

Tyskland har netop passeret 96.000 registrerede tilfælde af coronavirussmitte ifølge Johns Hopkins University. 1444 smittetilfælde har ført til dødsfald.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.