Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Barcelona-træner efter CL-sejr: Der var da nerver på

Quique Setien er glad for, at første skridt mod Champions League-titlen gik godt lørdag mod Napoli.

Quique Setien er glad for, at første skridt mod Champions League-titlen gik godt lørdag mod Napoli.
Quique Setien guidede sit hold videre til Champions League-kvartfinalen lørdag.

BARCELONA: Med en god første halvleg indløste FC Barcelona lørdag billet til kvartfinalen i Champions League.

Den spanske storklub vandt 3-1 over Napoli. Italienerne kom godt ud af startblokken, hvorefter Barcelona satte tingene på plads - alle mål blev scoret før pausen.

- Det første skridt (mod titlen, red.) gik godt. Napoli fik os til at arbejde hårdt i de første par minutter. De er et fremragende hold, siger Barcelona-træner Quique Setien på uefa.com.

- Vi måtte forsvare med masser af intensitet og engagement.

Napoli kom bagud 0-3 og havde lange udsigter til avancement. En reducering i første halvlegs ekstratid gav dog lidt håb til italienerne, der dog ikke kunne følge op med flere scoringer i anden halvleg.

- Hvis de havde scoret igen, havde det været et stort boost for Napoli, så vores prioritet var at forsvare godt. Når det er sagt, så var der da nerver på, siger Quique Setien.

FC Barcelona skal i kvartfinalen 14. august møde Bayern München. Alle resterende kampe i Champions League spilles ved et Final 8-stævne i Lissabon.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.