Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Barcelona sælger brasilianer og henter Juventus-spiller

Arthur Melo skifter til Juventus, mens Miralem Pjanic tager den anden vej til Barcelona.

Arthur Melo skifter til Juventus, mens Miralem Pjanic tager den anden vej til Barcelona.
Fodboldstjernen Arthur kom til Barcelona i sommeren 2018.

BARCELONA: Barcelona har solgt Arthur Melo til Juventus og købt Miralem Pjanic i samme klub.

Midtbanespilleren Arthur skifter til en pris på 72 millioner euro svarende til 537 millioner kroner, skriver den catalanske storklub på sin hjemmeside.

Der kan senere lande yderligere ti millioner euro - 75 millioner kroner - på Barcelonas konto.

Barcelona råder over den 23-årige brasilianer i resten af indeværende sæson.

Arthur kom til Barcelona i sommeren 2018 fra den brasilianske klub Gremio. I Barcelona er det blevet til 72 kampe, heraf 47 i Primera Division og 13 i Champions League.

Det er blevet til to titler i tiden i Catalonien for Arthur.

Kort efter offentliggørelsen af salget af Arthur meddelte Barcelona, at klubben har hentet midtbanespiller Miralem Pjanic i Juventus.

Han kommer til på en fireårig kontrakt og har i kontrakten fået en frikøbsklausul på 400 millioner euro - knap tre milliarder kroner.

30-årige Pjanic har spillet for Juventus i fire sæsoner, siden han ankom fra AS Roma i sommeren 2016.

Midtbanespilleren har tidligere spillet for Lyon og Metz i Frankrig og er noteret for 92 landskampe for Bosnien-Hercegovina.

Pjanic bliver i Juventus sæsonen ud.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.