Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Atletikboss: OL-udskydelse fjerner dilemma for atleter

Atleter behøver nu ikke overveje, om man bør træne og potentielt udsætte sig selv for smittefare.

Atleter behøver nu ikke overveje, om man bør træne og potentielt udsætte sig selv for smittefare.
Britiske Sebastian Coe har været præsident for det internationale atletikforbund siden 2015. (Arkivfoto)

LONDON: Udsættelse af OL til 2021 på grund af coronavirus har gjort livet lettere for de atleter, der havde udsigt til at skulle deltage ved sommerens lege i Tokyo.

Sådan lyder det fra præsident i World Athletics, det internationale atletikforbund, Sebastian Coe.

Nu kan atleterne passe på sig selv uden samtidig at forsømme deres OL-forberedelser.

- Vi ville ikke sætte atleterne i en position, hvor de gik imod myndighedernes anbefalinger (ved at tage ud at træne, red.) og måske endda brød love, siger Sebastian Coe ifølge nyhedsbureauet AFP.

- I deres baghoveder handlede det heller ikke kun om deres (atleternes, red.) træningsprogrammer, men også at de risikerede at blive smittet og sprede det til deres familie, børn, bedsteforældre eller forældre. Vi ville fjerne det dilemma så hurtigt som muligt.

Det er endnu uvist, på hvilke datoer OL i 2021 vil blive afviklet. Da beslutningen om at flytte det til næste år blev taget, lød det, at det senest vil blive i løbet af sommeren.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.