Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Atlético-scoring på tomt mål giver Koeman panderynker

Atlético Madrids mål i sejren over FC Barcelona burde være undgået, mener cheftræner Ronald Koeman.

Atlético Madrids mål i sejren over FC Barcelona burde være undgået, mener cheftræner Ronald Koeman.
Ronald Koeman blev ansat efter den forgangne sæson, men må indtil videre sande, at holdet ikke er kommet op i omdrejninger i ligaen.

KØBENHAVN: Ét mål var forskellen på Atlético Madrid og FC Barcelona lørdag aften.

Desværre for catalonierne var det Atlético-belgieren Yannick Carrasco, der stod for det, da han scorede til slutresultatet 1-0 i tillægstiden til første halvleg.

Barcelona tabte bolden højt oppe på banen, og Angel Correa fandt hurtigt holdkammeraten Carrasco. Han rundede Barcelona-målmand Marc-André ter Stegen, der var langt ude af sit mål, og sparkede bolden i et tomt mål til stor frustration for Barcelona-træner Ronald Koeman.

- Vi kan ikke tillade os at lukke sådan et mål ind, siger han efter kampen.

- Målet var vores egen fejl. Man kan ikke miste bolden på den måde og lukke sådan et mål ind så sent i halvlegen. Det er altid svært at skabe chancer mod Atlético, men når man taber bolden, skal man gøre det bedre.

Målet, nederlaget og nul point betyder, at Barcelona noget overraskende er helt nede på tiendepladsen i La Liga efter otte kampe.

Holdet har tabt lige så mange kampe i ligaen, som det har vundet, men det ligger Koeman nu ikke søvnløs over.

- Jeg er ikke bekymret for vores placering i tabellen lige nu. Vi skal bare fokusere på at vinde en række kampe. Det er det vigtigste lige nu, siger han.

- Træneren har hovedansvaret for holdets resultater, og jeg bliver nødt til at tro på spillerne. Men vi skal forbedre os i defensiven og angrebet.

FC Barcelona ansatte efter den forgangne sæson Ronald Koeman som afløser for Quique Setién.

Efter en kaotisk periode og kritik fra mange af klubbens medlemmer valgte Josep Maria Bartomeu i slutningen af oktober at trække sig som præsident for klubben.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.