Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Atalanta-træner efter exit: Vi kunne ikke have gjort mere

Italienske Atalanta var millimeter fra semifinalen i Champions League, men smed det hele væk i overtiden.

Italienske Atalanta var millimeter fra semifinalen i Champions League, men smed det hele væk i overtiden.
Atalantas træner, Gian Piero Gasperini, står tilbage med en følelse af stolthed og skuffelse efter hans holds nederlag til Paris Saint-Germain i kvartfinalen i Champions League onsdag aften.

LISSABON: Atalantas træner, Gian Piero Gasperini, står tilbage med en følelse af stolthed og skuffelse efter hans holds nederlag til Paris Saint-Germain i kvartfinalen i Champions League onsdag aften.

Det siger han på et pressemøde efter kampen.

Klubben fra Bergamo var millimeter fra at sikre sig en plads i turneringens semifinale, indtil PSG scorede to gange i overtiden og sikrede sig en sejr på 2-1.

- Der er en stor følelse af skuffelse. Det lignede, at vi ville gøre det, og det ville have været en fantastisk bedrift, siger Gasperini og tilføjer:

- Vi har stadig mindet om en Champions League-turnering, hvor vi er vokset som hold mod nogle af Europas største, og jeg kan ikke gøre andet end at takke mine drenge.

Det italienske hold førte det meste af kampen, efter at kroatiske Mario Pašalić scorede til 1-0.

Men ifølge Gasperini begyndte tingene at ændre sig, da PSG skiftede den franske superstjerne Kylian Mbappé ind i det 60. minut.

- Indskiftningen af Mbappé fik afgørende betydning, men vi gjorde alt, hvad vi gerne ville og spillede lige op med dem. Det er svært at gøre mere end det, siger Atalanta-træneren.

Mens Atalanta er ude af turneringen, skal Paris Saint-Germain nu spille semifinale på tirsdag mod enten tyske RB Leipzig eller Atlético Madrid fra Spanien.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.