Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Arsenal henter brasilianer hos London-konkurrent

Brasilianske Willian fortsætter karrieren i Arsenal på en treårig kontrakt efter syv år i Chelsea.

Brasilianske Willian fortsætter karrieren i Arsenal på en treårig kontrakt efter syv år i Chelsea.
Willian har spillet i Chelsea siden 2013. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Willian skal ikke bekymre sig om flyttekasser og adresseregistrering, efter at han har fundet en ny klub.

Den brasilianske offensivspiller bliver i London, hvor han skifter fra Chelsea til Arsenal, som henter ham på en fri transfer.

Det skriver Arsenal i et opslag på Twitter.

- Ny klub. Nye farver. Ny begyndelse. Velkommen til Arsenal, Willian, skriver klubben.

Han har fået en treårig aftale.

- Jeg tror, han er en spiller, der virkelig kan gøre en forskel for os, siger Arsenal-træner Mikel Arteta til klubbens hjemmeside.

- Vi har fulgt ham i de seneste måneder, og vi havde en klar intention om at styrke den offensive midtbane og kantpositionerne. Han er en spiller, der giver os stor fleksibilitet, for han kan spille tre-fire positioner.

Willian har tilbragt de seneste syv år i Chelsea, men afslørede i sidste uge, at han ville forlade klubben ved kontraktudløb.

Den 32-årige fodboldspiller har spillet 234 Premier League-kampe for klubben, der har hjemme på Stamford Bridge. Han har vundet mesterskabet to gange, og FA Cup og Liga Cup en gang.

Willian har 69 A-landskampe på cv'et.

Han forstærker et Arsenal-hold, som havde store problemer i den forgangne sæson.

Arsenal sluttede på ottendepladsen i Premier League, og det var klubbens dårligste placering i 25 år. Chelsea sluttede på fjerdepladsen.

Artetas mandskab kunne til gengæld glæde sig over en sejr i FA Cup-finalen over netop Chelsea. I den kamp var Willian ikke med i truppen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.