Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Antonio Conte forventer meget af bænket Eriksen

Christian Eriksen startede på bænken for anden kamp i træk for Inter og fik igen kun få minutter på banen.

Christian Eriksen startede på bænken for anden kamp i træk for Inter og fik igen kun få minutter på banen.
Seneste gang, Christian Eriksen (til venstre) startede på banen for Inter, var i nederlaget til Bologna 5. juli (foto). I de to efterfølgende kampe er det blevet til få minutter på banen.

MILANO: Inters cheftræner, Antonio Conte, mener, at klubbens danske landsholdsspiller, Christian Eriksen, skal opretholde et vist niveau.

Det siger Conte efter sejren over Torino mandag aften, hvor Christian Eriksen for anden kamp i træk kun fik de sidste få minutter på banen.

- Han skal holde et vist niveau. Han forbedrer sig, og han er klar over, at han er skiftet til en ambitiøs klub, der kræver meget af ham, siger Antonio Conte ifølge Sky Sports Italia.

- Forventningerne er store i Italien. Jo større et navn du er, desto mere kræver folk af dig.

Christian Eriksen skiftede fra Tottenham til Inter i januar. Indtil videre er det blevet til et mål og to assister i 11 kampe i Serie A.

Mandag var det anden kamp i træk, at Eriksen begyndte på bænken for Inter, og anden gang i træk at det kun blev til få minutters spilletid.

Antonio Conte har selv trænet i England, hvor han var manager for Chelsea. Den italienske træner påpeger efter kampen, at spillere skal arbejde hårdt i Italien.

- Jeg har arbejdet i England, og der er tilværelsen mere behagelig og fredelig. Christian er dedikeret og har det godt, men jeg skal træffe de beslutninger, der er bedst for Inter.

- Når jeg vælger en spiller, ser jeg ikke på, hvilket navn de har.

Sidst, Eriksen startede på banen for Inter, var i nederlaget til Bologna 5. juli.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.