Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Andrea Bocelli har doneret blod efter overstået coronasmitte

Den italienske tenor Andrea Bocelli har hidtil holdt det skjult, at han blev smittet med coronavirus i marts.

Den italienske tenor Andrea Bocelli har hidtil holdt det skjult, at han blev smittet med coronavirus i marts.
Andrea Bocelli gav 12. april en særlig koncert i en tom katedral i den italienske storby Milano.

ROM: Den verdenskendte italienske tenor Andrea Bocelli har tirsdag afsløret, at han har været smittet med coronavirus.

Det sker i et opslag på Facebook ifølge The Guardian.

61-årige Bocelli blev smittet tilbage i marts, men kom sig over sygdommen. Han har hidtil holdt sit sygdomsforløb skjult for offentligheden.

- Pandemien, der har rystet verden, har også berørt mig og dele af min familie - omend kun i mild grad, skriver Bocelli.

- Af respekt for dem, der har oplevet større konsekvenser ved smitte, besluttede jeg ikke at dele nyheden. Jeg ønskede på ingen måde unødigt at gøre mine fans urolige, og jeg ville beskytte min families privatliv, lyder det.

Bocelli skriver desuden, at han efterfølgende har doneret blod, der skal bruges til forskningen af coronavirus.

- Vi var så heldige, at vi hurtigt og fuldstændigt kom os over smitten i slutningen af marts. Da jeg fik muligheden for at donere blod for at hjælpe med at finde en kur mod coronavirus, svarede jeg straks ja, skriver Bocelli.

Den populære operasanger gav den 12. april en særlig koncert i en tom katedral i den italienske storby Milano.

Italien er et af de lande, der har været hårdest ramt af coronavirusset.

I dag er det det land i verden, der har registreret tredjeflest døde med coronavirus - kun overgået af Storbritannien og USA.

Italien har tirsdag registreret 78 døde med coronavirus. Det er et lille fald i forhold til mandagens tal, der lød på 92. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

I alt er 32.955 coronasmittede personer bekræftet døde i Italien.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.