Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Amerikansk skidronning gør comeback med en andenplads

Mikaela Shiffrin kørte sit første løb i næsten ti måneder, da hun lørdag blev nummer to i Finland.

Mikaela Shiffrin kørte sit første løb i næsten ti måneder, da hun lørdag blev nummer to i Finland.
Mikaela Shiffrin gjorde lørdag comeback i World Cuppen med en andenplads.

LEVI: For første gang i knap ti måneder var det amerikanske skifænomen Mikaela Shiffrin med i en World Cup-konkurrence, da de bedste kvindelige skiløbere lørdag dystede i slalom i finske Levi.

Shiffrin viste gode takter og sluttede som nummer to med en samlet tid på 1 minut og 50,29 sekunder efter de to gennemløb.

Kun Petra Vlhová fra Slovakiet var hurtigere end Shiffrin. Hun sluttede 0,18 sekunder foran amerikaneren, mens østrigeren Katharina Liensberger blev nummer tre.

Shiffrin var på vej mod sejren i den samlede World Cup i den forgangne sæson, men blev vippet af tronen, da hun efter sin fars død holdt konkurrencepause i en måned.

Da hun vendte tilbage, satte coronapandemien en stopper for resten af sæsonen, og så blev Federica Brignone kåret som vinder.

Shiffrin var ikke med i første afdeling af World Cuppen i oktober, da en rygskade forhindrede hende i at deltage.

Weekendens konkurrencer i Finlands udgør derfor amerikanerens officielle comeback, og hun havde selv lave forventninger til resultatet inden første løb.

Med andenpladser i begge gennemløb ser formen dog ud til at være genfundet, før der søndag venter endnu en slalomkonkurrence i Levi.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.