Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

AGF-keeper er testet positiv for coronavirus

AGF-målmand Kasper T. Kristensen er testet positiv for coronavirus og er ifølge AGF nu i hjemmekarantæne.

AGF-målmand Kasper T. Kristensen er testet positiv for coronavirus og er ifølge AGF nu i hjemmekarantæne.
AGF-sportschef Peter Christiansen (til venstre), slår fast, at klubben følger retningslinjerne, efter at målmanden Kasper T. Kristensen er testet positiv for coronavirus.

KØBENHAVN: Superligaklubben AGF kunne meddele tirsdag, at klubbens målmand Kasper T. Kristensen er testet positiv for coronavirus.

Det oplyser AGF på klubbens hjemmeside.

- Den positive test betyder, at "TK" (Kasper T. Kristensen, red.) - der er frisk og symptomfri - sættes i karantæne derhjemme og dermed også trækkes ud af træningen på Fredensvang, skriver AGF.

Den 21-årige målmand, der ikke er førstevalg i klubben, blev testet sammen med de øvrige spillere samt staben i den aarhusianske trup, og alle øvrige testede negativ ved den lejlighed.

- Vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at "TK" nu bliver hjemme i de kommende syv dage, og han udgår derfor af træningen indtil videre.

- Vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen - blandt andet med yderligere test af hele gruppen, udtaler sportschef Peter Christiansen.

AGF oplyser, at hele truppen vil blive testet igen på fredag.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.