Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ærgerlig Priske: Atalanta scorede mål uden at anstrenge sig

FCM-træner Brian Priske mener, at individuelle fejl var med til at gøre Champions League-debut en svær omgang.

FCM-træner Brian Priske mener, at individuelle fejl var med til at gøre Champions League-debut en svær omgang.
FC Midtjyllands træner, Brian Priske, ærgrer sig over, at midtjyderne lavede mange fejl i deres Champions League-debut.

HERNING: FC Midtjylland rendte ind i en mindre øretæve, da holdet onsdag aften fik debut i Champions League-gruppespillet.

De danske mestre tabte således 0-4 hjemme til italienske Atalanta.

Ifølge FCM-træner Brian Priske var det især individuelle fejl, der gav det målfarlige italienske mandskab gode forudsætninger.

- Vi startede godt i de første ti minutter, men så begyndte vi at lave for mange fejl - særligt med bolden. Det er der ikke råd til mod sådan nogle hold, så kommer man i problemer, siger Brian Priske.

- Nogle af deres mål får de helt uden at anstrenge sig. Det er, fordi vi af en eller anden årsag mister bolden, eller ikke gør de ting, vi plejer, lyder det.

FCM-træneren havde valgt en relativt offensiv opstilling til onsdagens kamp.

Der var således blevet plads til fire udpræget offensive spillere og kun to spillere på den centrale midtbane, Jens-Lys Cajuste og Frank Onyeka.

- Der er da nogle ting, der ærgrer mig, og selvfølgelig havde jeg også overvejet, om vi skulle spille med tre mand centralt.

- Der er ingen tvivl om, at det var en af mulighederne. Omvendt var jeg sikker på, at vi kunne klare det. Men her bagefter er der masser af tanker i hovedet, om hvad man kunne og skulle have gjort, siger han.

Han erkender dog også, at Atalanta, der er blevet nummer tre i Serie A de seneste to sæsoner, var en stor mundfuld.

- Det er tydeligt, at vi mødte et rigtig stærkt hold i dag. Vi vidste, at Atalanta ville blive en svær opgave, og i dag fik vi en smag af, hvad det vil sige at spille Champions League-fodbold, og hvor høj kvaliteten er.

- De små fejl bliver straffet, lyder det fra Priske.

FCM's næste opgave i Champions League er ude mod Liverpool 27. oktober.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.