Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

AaB om afsluttet Okore-efterforskning: Vi regnede med det

Det overrasker ikke AaB, at efterforskningen af spilleren Jores Okore for matchfixing er blevet droppet.

Det overrasker ikke AaB, at efterforskningen af spilleren Jores Okore for matchfixing er blevet droppet.
AaB's Jores Okore (på billedet) efterforskes ikke længere for matchfixing. Det glæder klubbens sportschef, Inge André Olsen, der dog ikke er overrasket over politiets udmelding. (Arkivfoto)

AALBORG: Det er helt fantastisk, at Nordjyllands Politi har droppet efterforskningen om mulig matchfixing i sagen om AaB-spilleren Jores Okore.

Det siger AaB's sportschef, Inge André Olsen.

- Nu står vi i en situation, hvor sagen er droppet, og det er jeg vældig glad for på hans (Jores Okore, red.) vegne.

- Det var, som vi troede, siger han.

Nordjyllands Politi var ellers begyndt at efterforske midtstopperen for potentielt at have været involveret i matchfixing, efter at han havde fået mistænkeligt gult kort i en kamp mod OB sidste år.

Inge André Olsen er glad for, at sagen nu er afsluttet. Især fordi den har været meget omtalt i medierne. Nu kan alle komme videre.

- Når det først er ude, og det bliver til spekulationer og skriverier, så er det godt, at politiet undersøger det.

- Det har vist sig, at der ingenting er i det, så det er den bedste måde at komme videre på, siger han.

Ifølge flere danske medier omhandlede sagen et gult kort til Okore i AaB's kamp hjemme mod OB 18. oktober sidste år.

Der skulle angiveligt være satset mange penge på, at Okore skulle modtage et gult kort i løbet af kampen, og det fik han efter en hård tackling i kampens tillægstid.

- Jeg er uskyldig. Jeg har ikke og vil ikke være involveret i sådan noget. Jeg går ikke ind for matchfixing eller nogen former for snyd, så jeg ville aldrig nogensinde gøre sådan noget, sagde Okore dengang til B.T.

- Jeg kan godt se, at det virker underligt, men det har intet med mig at gøre, og jeg ved bare, at jeg i løbet af de 90 minutter ikke har lavet et frispark.

- Så de mennesker, der har spillet på mig, har nok også været ved at skide grønne grise, sagde Jores Okore.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.