Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

85-årig dræbt og tre tilskadekomne i sammenstød på landevej

En er død, og en er kommet alvorligt til skade i ulykke på Grindsted Landevej, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En er død, og en er kommet alvorligt til skade i ulykke på Grindsted Landevej, oplyser Sydøstjyllands Politi.
Sydøstjyllands Politi fik søndag klokken 16.38 en melding om en alvorlig trafikulykke på Grindsted Landevej. To biler var kørt sammen, lyder meldingen fra vagtchefen. (Arkivfoto)

GRINDSTED: En 85-årig mand er død og tre andre er søndag eftermiddag kommet alvorligt til skade i en trafikulykke på Grindsted Landevej ved Grindsted.

Det fortæller vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi.

- To biler kørte sammen i et frontalt sammenstød, siger han.

Politiet fik meldingen om ulykken søndag klokken 16.38.

- Da vi kommer derud, må vi desværre konstatere, at en er afgået ved døden, og der er en anden alvorligt tilskadekommen. I den anden bil er der to lettere tilskadekomne, siger vagtchefen.

Den dræbte 85-årige mand sad i en bil med sin 71-årige hustru. Kvinden er kommet alvorligt til skade og overført til Odense Universitetshospital. Vagtchefen har ikke nærmere oplysninger om hendes tilstand.

De lettere tilskadekomne er blevet overført til sygehuset i Esbjerg. Der er tale om en 76-årig kvinde og en 66-årig mand.

De pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.