Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

837 coronasmittede er døde i Italien på et døgn

Antal smittede er steget med omkring 4000 i Italien, men flere er raskmeldt. Frankrig har 499 døde på et døgn.

Antal smittede er steget med omkring 4000 i Italien, men flere er raskmeldt. Frankrig har 499 døde på et døgn.
Iført beskyttelsesdragt sprøjter en medarbejder desinficerende væske på Piazza Duomo i storbyen Milano i det nordlige Italien tirsdag. Landet vil i endnu mindst to uger frem være lukket ned på grund af coronavirusset.

ROM: Italien har i det seneste døgn registreret 837 dødsfald blandt patienter smittet med coronavirus.

Det viser de seneste tal fra landets sundhedsmyndigheder tirsdag.

Dermed er i alt 12.428 mennesker døde i Italien, efter at de er blevet smittet med virusset.

Mandag rapporterede de italienske myndigheder om 812 døde, og døgnet inden var der 756 dødsofre.

Det seneste tal viser samtidig, at antallet af bekræftede smittetilfælde er steget med omkring 4000 i løbet af det seneste døgn. Antallet er omtrent det samme som mandag.

I alt er 105.792 mennesker bekræftet smittet i forhold til 101.739 døgnet inden, en stigning på fire procent.

Lyspunktet i tirsdagens tal fra Italien er, at antallet af raskmeldte er steget med 7,6 procent til 15.729. Mandag lød status, at 14.620 af de smittede var meldt raske igen efter deres sygeforløb.

Italien holdt tirsdag et minuts stilhed over hele landet for at mindes de tusindvis af mennesker, der indtil videre har mistet livet som følge af coronaudbruddet.

Flagene var sat på halv på bygninger og pladser over hele landet.

Coronavirusset er den dødeligste enkeltbegivenhed, der har ramt Italien siden Anden Verdenskrig, skriver nyhedsbureauet AFP.

I Frankrig er 499 mennesker døde i løbet af det seneste døgn efter at være blevet smittet med coronavirus. Det viser tal fra de franske sundhedsmyndigheder tirsdag aften ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Dermed er det samlede antal coronadødsfald i Frankrig oppe på 3523.

Antallet af bekræftede smittetilfælde i landet er steget med over 7500 til i alt 52.128.

Af dem har 5565 mennesker brug for respirator, hvilket er en stigning på omkring 460 i forhold til et døgn tidligere.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.