Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

604 coronasmittede er døde på et døgn i Italien

3000 flere er smittede, mens antal dødsofre falder en smule i forhold til døgnet inden, viser tal fra Italien.

3000 flere er smittede, mens antal dødsofre falder en smule i forhold til døgnet inden, viser tal fra Italien.
En coronapatient på et hospital i Milano i det nordlige Italien taler via en tablet med en pårørende, der ikke kan komme på besøg på afdelingen for coronasmittede. Det samlede antal smittede er steget med lidt over 3000 på et døgn, hvilket er det laveste antal i flere uger.

ROM: I det seneste døgn er 604 mennesker døde i Italien, efter at de var blevet smittet med coronavirus.

Det meddeler italienske myndigheder tirsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det er et fald i forhold til et døgn tidligere, hvor antallet af omkomne coronapatienter blev opgjort til 636.

Dermed er i alt 17.127 mennesker døde med coronavirus i Italien, efter at smitten brød ud i februar.

Når man ser på, hvor mange mennesker, der er eller har været smittet med coronavirus i Italien, er tallet steget med 3039 i løbet af det seneste døgn.

Det er den laveste stigning, Italien har set i næsten en måned.

I alt har Italien bekræftet 135.586 smittetilfælde. Af dem er omkring 23.000 meldt raske igen, mens over 17.000 er døde.

Italien er det land i verden, der er hårdest ramt af coronapandemien, når man måler på antallet af døde.

Men målt på antal bekræftede smittetilfælde har USA - med sin over fem gange større befolkning - nu langt flere smittede. Alene New York, der er den hårdest ramte af USA's delstater, har nu flere smittede end Italien.

Også Spanien har flere bekræftede smittetilfælde end Italien, nemlig 140.000, viser en opgørelse fra Johns Hopkins University tirsdag.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.