Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

51-årig fundet dræbt på sin bopæl i Herning

Politiet efterlyser en navngiven 38-årig mand i forbindelse med drab og advarer mod at kontakte ham.

Politiet efterlyser en navngiven 38-årig mand i forbindelse med drab og advarer mod at kontakte ham.
38-årige Sam Alimalayeri efterlyses af politiet efter drabet på en 51-årig mand i Herning.

HERNING: En 51-årig mand er tirsdag fundet dræbt i sit rækkehus i Lupinens Kvarter i Herning.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kort før klokken 09.00 tirsdag morgen fik politiet en henvendelse fra en af den 51-åriges bekendte, der var bekymret, fordi han ikke kunne komme i kontakt med ham.

Da politifolkene nåede frem til adressen, fandt de manden død i rækkehuset. Politiet spærrede området omkring huset og flere andre områder i nærheden.

Tirsdag formiddag oplyste politiet på Twitter, at man behandlede sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Dagen igennem har politiet været tavst om sagen, men tirsdag aften blev der udsendt en pressemeddelelse.

- Omstændighederne omkring liget gør, at politiet formoder, der er tale om et drab og efterlyser nu en 38-årig mand, der sættes i forbindelse med drabet, lyder det i pressemeddelelsen.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke fortælle mere om dødsfaldet, eller hvorfor man mener, at der er tale om drab.

Den efterlyste hedder Sam Alimalayeri. Han beskrives som 157 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår.

Ifølge politiet er han formentlig er iført sort- eller blåstribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte Nike-sko. Han har formentlig skægstubbe, og håret stikker ud under hatten.

Politiet kan tirsdag aften ikke komme nærmere ind på hans rolle i dødsfaldet.

Man advarer dog folk mod at tage kontakt til ham. I stedet skal man ringe til politiet, hvis man ser ham, eller ved hvor han er.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.