Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mistænkt erkender at være skyld i gravid kvindes død

En kvinde blev mandag fundet dræbt i sit hjem i Kolding. Eks-samlever erkender at være skyld i hendes død.

En kvinde blev mandag fundet dræbt i sit hjem i Kolding. Eks-samlever erkender at være skyld i hendes død.
En 31-årig kvinde blev natten til mandag fundet død tæt på sin bopæl i en lejlighed i Kolding. En jævnaldrende mand er sigtet for drabet. Efterfølgende blev mandens hjem i et parcelhuskvarter ransaget. (Arkivfoto)

KOLDING: En 31-årig mand, der mandag blev anholdt for at have dræbt en jævnaldrende kvinde i en lejlighed i Kolding, blev onsdag stillet for en dommer i et grundlovsforhør i den sydjyske by.

Den drabsmistænkte mand blev allerede mandag varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør. Han var dog ikke selv til stede ved retsmødet, hvilket ifølge flere medier skyldtes, at han netop havde gennemgået en operation.

Men lægeligt personale har altså vurderet, at manden onsdag var i stand til at møde op til et nyt grundlovsforhør i Retten i Kolding.

Den 31-årige sigtes for drab.

Ifølge Ekstra Bladet, der var til stede i retten, nægter manden sig skyldig i drab. Dog erkender han at have forvoldt offerets død, og dommeren besluttede, at han skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Det var natten til mandag, at den 31-årige kvinde blev fundet død i sin lejlighed på Knud Hansens Vej i Kolding. Hun var dræbt af flere knivstik.

Sydøstjyllands Politi har oplyst, at offeret og den formodede gerningsmand havde en relation til hinanden - uden at komme det nærmere.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var de to kærester, og de boede indtil for nylig sammen i lejligheden, hvor drabet menes at være begået.

Avisen skriver, at det er kommet frem under grundlovsforhøret, at offeret ventede et barn, da hun blev slået ihjel. Hun var 22 uger henne i graviditeten.

Allerede forud for retsmødet meddelte anklager Tobias Engby, der mødte for anklagemyndigheden i grundlovsforhøret, at han ville begære lukkede døre.

Dommeren efterkom ønsket, hvorfor det ikke er muligt for offentligheden at høre, hvad den mistænkte eventuelt forklarer.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.