Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

27-årig dansk hitsangerinde skriver historie

Sangerinden Jada gjorde lørdag aften noget, ingen dansk musiker har formået før.

Sangerinden Jada gjorde lørdag aften noget, ingen dansk musiker har formået før.
Jada var den store vinder, da P3 med vært Pelle Peter Jencel i spidsen lørdag aften hyldede dansk musik ved P3 Guld i Musikkens Hus i Aalborg.

KØBENHAVN: Lørdag aften skrev hitsangerinden Jada sig ind i historiebøgerne ved prisfesten P3 Guld.

Her vandt hun nemlig ikke bare den mest eftertragtede pris, P3 Prisen, hun snuppede også aftenens anden store pris, P3 Lytterhittet, for sangen "Nudes".

Det er første gang nogensinde, at den lytterbestemte pris går til en kvinde, skriver DR i en pressemeddelelse.

27-årige Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard er samtidig også den første nominerede ved prisshowet, der har modtaget to priser på samme aften - og den første kunstner, der gennem årene har modtaget alle tre priser, der bliver uddelt i showet.

Sidste år var hun nemlig vinderen af den tredje pris, der uddeles af P3, P3 Talentet.

- Jada giver os soundtracket til aftener med tvivl og musikken til de fester, der en dag kommer tilbage. Uanset hvilken farve, der bliver malet med, er det altid troværdigt og uden forstillelse, lød det blandt andet i motiveringen fra scenen, da Jada modtog P3 Prisen, skriver DR.

Sangerinden debuterede i 2018 med singlen "Keep Cool", og har indtaget Danmark med numre som "You are not alone" og Lonely".

P3 Prisen fik Jada foran Clara og Artigeardit, der også var nominerede i kategorien.

Det danske band Ganger vandt årets P3 Talentet foran Tessa, Joyce og Patina.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.