Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, april 2020

Når april starter er Saturn gået ind i dit tegn, varslende en to til tre års periode med en konstruktiv udvikling, i velkommen kontrast til de opløsende tendenser i de seneste år. Den dynamiske Mars mødes med Saturn den 1. april, hvilket sætter fart i de ændringer som sker i dit liv lige nu. Sjældent har så megen energi og viljestyrke været til din rådighed, selv om det til tider kan føles som om, at du både trykker på speederen og bremserne samtidigt. Forbliv fokuseret, definer dine mål og styr hensynsløst imod det.

April er også et udmærket tidspunkt for kærlighed og romantik og til generelt at fejre de gode ting i livet og de mennesker der gør det værd at leve. For den enlige Vandbærer er det et godt tidspunkt til dating og der vil ikke mange muligheder. Det er også et godt tidspunkt for børn og for at hjælpe dem til at opnå deres kreative mål.

Nymånen den 23. april bringer spænding i hjemmet og det kunne være et godt tidspunkt til at overveje forandring. Partnere oplever måske også en overraskende udvikling i karrieren på dette tidspunkt. Det er en meget speciel tid, hvor du forsøger at jonglere forandringer i dit privatliv med forandringer på din personlige agenda.

Dagens Horoskop