Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, september 2020

September starter konstruktivt og det er en særlig god periode til at få ordnet tingene derhjemme. Dette kunne være et forbedringsprojekt, at arbejde på noget som har brug for restaurering, eller på et dybere plan, at få ting om økonomi eller følelser igennem med en partner. De første dage i måneden er særligt gode til at organisere økonomien og formelle aftaler.

Når din tegnhersker, Merkur, bevæger sig ind i Vægten den 5. september, starter der en lethjertet periode og det er et dejligt tidspunkt til romantik, børn og til bare at nyde livet. Fra starten til midten af september er det udmærket med sociale og kulturelle aktiviteter og til at tale med folk der står dig nært, så som naboer, søskende, medstudenter eller rejsende.

I den sidste del af september opstår der et problem. Det kan være i forbindelse med nogen i dine sociale cirkler, som kæmper en ulige kamp, faktisk som Don Quixote. Sociale kampe karakteriserer perioden fra september til december, fordi der er bestemt autoriteter, som kontrollerer penge og magt, som sætter dig forhindringer i vejen. Dette kan især ses omkring den 23. og lige meget hvor diplomatisk du forsøger at være, kan du ikke gøre fremskridt overfor modstridende personer.

Dagens Horoskop