Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, april 2020

April starter med løsningen på et forvirrende karriereproblem, som kan have forsinket mange af dine planer i løbet af de sidste par måneder. Professionelt befinder du dig i en periode af dit liv, hvor du ønsker at udtrykke en kreativ mission og at leve op til dine egne idealer igennem dit arbejde. Det er tiden til at tøjle fantasien og også til at arbejde på projekter som er til gavn for samfundet. Her i april får du publikum til dine ideer og de er i akkord med andres.

Den 4. april bevæger kærlighedsplaneten, Venus, sig ind i dit tegn og dette varsler en øget social periode. Det er også et godt tidspunkt til dating og romantik, især med potentielle partnere som bor længere væk. Børn og deres uddannelse bliver mere vigtig og det er en god tid for uddannelsessucces så vel som for at starte et læringsprojekt i forbindelse med videnskab eller fremmede kulturer.

Starten af april er udmærket til forretnings partnerskaber, selv om det også kan blive en periode med forandring og transformation for partnere. Hvis du er heldig vil du få materiel støtte fra magtfulde mennesker. Senere på måneden er der fokus på venskaber og forbindelser til sociale grupper hvis formål er at mestre et nyt erfaringsområde. Perioden omkring den 18. - 21. april er storartet her til og repræsenterer en opblomstring af dit sociale liv.

Dagens Horoskop