Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, april 2020

Når april starter mødes din tegnhersker, Jupiter, med Pluto. Dette er en sjælden begivenhed som sker hvert 13. år, så det kan måske hjælpe at se tilbage til omkring 2007, for at se på hvad der foregik i dit liv på det tidspunkt. Denne indflydelse varsler om en periode med transformation, som varer indtil december i år og det område hvor der er stærkest fokus på, er dine aktiver og resurser – din indtjeningsevne, talenter og økonomiske planer.

Det der kræves på dette tidspunkt er, at overkomme økonomiske forhindringer, således at du kan følge en plan, som på det seneste ser ud til at have aftag i fremtiden. Du vil opnå dine mål og kan forvente et gennembrud uddannelsesmæssigt eller på et kommunikationsområde i slutningen af året. I mellemtiden er det vigtigt at eliminere økonomiske afhængigheder eller ethvert svagt led, som underminerer din tryghed. Vær ikke bange for at tage et tab, hvis det betyder at frigøre dig selv i fremtiden. Smid ikke gode penge efter dårlige.

I dit privatliv er april en storartet måned for dine relationer og at møde sjove mennesker – og en smule sjov kunne være lige det du har brug for. Der er langsigtede tendenser omkring kommunikation, som lige er begyndt og det er givtigt for dig at udvikle dine forbindelser og udvide dit netværk. Uddannelsesorganisationer og nye evner kan spille en vigtig rolle for dig, nu og i fremtiden.

Dagens Horoskop