Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, april 2020

I begyndelsen af april kigger du dig omkring og ser, at situationen omkring dig, hvor du bor, har forandret sig. Det føles som om der er gået en helt cyklus og nu møder du en konkret situation, som kræver drive og beslutningstagning, for at bestemme strukturen i dit hjemmeliv. Det som er særligt slående i starten af april, er det ønske om at bryde konventioner, regler og tabuer, for at udtrykke noget som du entydigt ønsker.

På trods af den elektricitet og uforudsigelighed af denne periode i hjemme- og familielivet, er det et udmærket tidspunkt for partnerskab. Ved at tale om intime ideer og at eksperimentere med måder at være sammen på, får du en ny dybde og større indsigt i den følelsesmæssige kemi i vigtige relationer. Der opnås også aftaler om praktiske ting i forbindelse med hjem og økonomi og nye regler for at dele bliver etablerede.

Nymånen den 23. april fremhæver udviklingen i forholdet og det er en tid, hvor der er nye afgange og spændende møder, ikke kun med partnere, men også med grupper af mennesker, som har en utraditionel måde at se tingene på. Udfordringen består i at etablere en sikker base, på et tidspunkt hvor der er så mange forandringer i luften.

Dagens Horoskop