Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, april 2020

Verden ser anderledes ud når april måned starter. Både Mars og Saturn er lige gået ind i dit modsatte tegn, Vandbæreren, og dette indikerer en stor ny udvikling i dine relationer. Dynamiske grupper eller individer gør krav på din tid og du kan blive involveret i meget interessante projekter. For den enlige Løve kan denne indflydelse være god for kærlighed og du kan forvente at møde kraftfulde karakterer som bevæger sig på kanten på en eller anden måde.

På jobbet kan der være en uenighed om principper i midten af april, måske på grund af en påtrængende kollega, som skjuler en følelse af usikkerhed bag en kraftfuld opførsel. Du er dog så selvsikker i øjeblikket, at intet kan intimidere dig og hvis der opstår en ideologisk konflikt, er du en sikker vinder.

Den 23. april er det nymåne, hvilket kan få en betydelig effekt på dine karrieremål. Det kan meget vel føles som om en målstolpe er flyttet og at hårde arbejdsbetingelser kræver mindre af din tid. Du har måske for eksempel været rastløs i dit professionelle liv og har længtes efter spænding og fornyelse. Dette er tiden hvor du kan hilse karriereforandringer, som giver dig mere uafhængighed og frihed, velkomne. Det er en god tid for at involvere sig i videnskabelige eller sociale projekter, eller med internationale organisationer.

Dagens Horoskop