Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, april 2020

Når april begynder får du endelig en bedre forståelse af et relationsproblem, som måske har frustreret eller forvirret dig. Partnere har måske været skiftende mellem over-selvtillid og mangel på retning, men nu er du i stand til at tune ind på deres behov og arbejde tættere sammen for at få tingene gjort. Dette er særlig godt for forretningsrelationer, hvor der er et kreativt projekt involveret, eller for personlige relationer hvor børn er involveret. Indikationerne er, at partnere gennemgår en stor transformation, som bringer en stor kursændring i løbet af året.

I løbet af den anden uge af april bevæger du dig ud af en situation, hvor din uafhængighed har været kompromitteret, måske på grund af, at du måtte hjælpe andre for meget og ind i en langt mere autentisk og dynamisk sindstilstand, som er særlig gavnlig for arbejde og forretninger. Der er radikale nye tendenser i arbejdsmiljøet nu og et helt nyt team af højt motiverede folk, som du kan dele dine ideer med. Folk vil være afhængige af dig og dine input og evne til at tage føringen.

Den sidste uge af måneden er karakteriseret af en åbning til nye horisonter og det er en ideel tid til højere studier eller rejser. Det er tid til at absorbere ideer fra radikale tænkere, som har en ny vision omkring hvordan fremtiden kunne være.

Dagens Horoskop