Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, september 2020

I løbet af de første dage af september, er din tegnhersker, Merkur, stadig i Jomfruen, hvilket betyder at der er dejlige muligheder for at realisere hele din dagsorden og få alt gjort. Det er en udmærket periode til kreative partnerskaber, børn og relationer, med et fokus på behagelige aktiviteter som har et formål. Du kan bygge noget helt fantastisk på dette tidspunkt, hvis du laver planer og indgår forpligtelser.

Det er højst sandsynligt at dem du relaterer til kæmper med problemer, som du kan hjælpe med. Faktisk vil der nok være problemer indtil slutningen af året, så dine kære har måske brug for al den støtte de kan få. Et område med problemer kunne have forbindelse til partnerskabs økonomi, skat, banker, forsikring osv. og der kræves meget tålmodighed for at løse disse udfordringer.

Nymånen i dit tegn den 17. september er et udmærket tidspunkt til at påtage sig en kreativ udfordring, især hvis det involverer at løse problemer for andre. Men den sidste del af september kan karakteriseres ved forskellige meninger omkring at bruge penge, og det kan blive svært for dig at sige nej, når du konfronteres med hårde argumenter fra den modsatte side. Der er grænser for, hvor hjælpsom du behøver at være.

Dagens Horoskop