Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, juli 2020

Den 1. juli er et intenst øjeblik for dig, hvor du konfronterer en ven og deler de ting du har lært. Dette kan give muligheden for at gøre noget rigtig opfindsomt – en slags gruppe oplevelse, eller et internationalt projekt. Dette er måneden til at være laser fokuseret på ideer og hvordan de kan revolutionere det sociale liv og læring. Kontakt venner og lærere som kan vise dig hvordan du kan gøre tingene på en anderledes måde.

Den 12. juli bevæger din tegnhersker, Merkur, sig direkte, efter en retrograd periode og du kan måske føle dig lidt frustreret på dette tidspunkt, ikke mindst fordi der er kontroverser, som du er involveret i, og du kan føle dig under angreb. Du er sensitiv og loyal overfor dine venner og det bekymrer dig, når der er aggressioner i luften, men det er noget som du omhyggeligt på behandle i juli… generende mennesker forsvinder ikke bare. Forvent skænderier om penge, som kan have at gøre med en konflikt mellem solidaritet op imod selviske motiver.

Den sidste del af juli er et godt tidspunkt til at starte noget nyt på den sociale scene og det kan også betyde at eliminere noget gammelt. Når du har med venner og dine kære at gøre, som har for ekstreme overbevisninger, så lad din tilgang være blød. Der er ansvar at påtage sig, især omkring den 20., hvor der opstår udfordringer for at fastholde din beslutsomhed.

Dagens Horoskop