Forny dit look uden at bruge en formue

Forny dit look uden at bruge en formue

Sponsoreret indhold

Det er et nyt år, vores garderobe trænger til fornyelse, men pengepungen rækker ikke ligefrem. Og når vi går ned ad gaden og ser andre med det nyeste tøj, mærker vi hurtigt, hvordan misundelsen rammer. Men i virkeligheden behøver det hverken at være dyrt eller tidskrævende at få et nyt look.

Vis neglene frem

Ser man på nogle af de mest moderigtige kvinder i branchen, ser man også, hvordan de næsten altid har noget til fælles. Nemlig at de altid har fine negle, men det kan være dyrt at tage til en neglesalon. Specielt hvis man skal have nye negle hver måned.

Derfor kan man sagtens gøre det selv ved at købe uv gellak, hvor en uv eller ledlampe hærder neglelakken, så den holder længere, faktisk op til 3 uger. På den måde kan din personlige stil skinne igennem, da der er et udvalg på over 200 farver og nuancer samt glimmer til en festlig anledning.

Opfrisk dit makeuplook

Det er ikke en hemmelighed, at mange selvtillid er bygget op på deres udseende. Og selvom selvtilliden skal findes indefra, så er der nogle tips, som kan hjælpe den på vej. Det kan være at prøve nogle nye makeuplooks. Måske har du en sort eller blå eyeliner, der ligger nederst i makeuppungen, som du kun fik brugt den ene gang til nytårsfesten? Prøv for eksempel at lave et cat-eye-look, som kan give noget ekstra dimension til øjet.

Ryd ud i skabet

Vi danskere elsker at købe tøj, og ifølge Miljøstyrelsen køber vi faktisk i gennemsnit mellem 13 til 16 kilo tøj om året. Det er en pæn sjat, men det betyder desværre også, at der er en stor mængde tøjspild. Og ofte kan vi sammensætte smarte outfits ved at være lidt kreative med det tøj, vi allerede har, frem for at bukke under for nye trends. Så åbn garderobeskabet og kig op på den støvede hylde efter tøj, som du ikke har brugt længe. Så finder du måske både den sweater, du har savnet, men får også mulighed for at sende det tøj, som du ikke længere bruger, til genbrug.

Lær at sy

Og når du har ryddet ud i skabet, er der faktisk endnu et tip, du kan gøre brug af, inden du smider den hullede trøje ud. Nemlig at lære at sy. For lærer du at sy, kan du fikse den trøje, du ellers holdt så meget af, og undgår at bruge penge på en ny identisk trøje. Derudover findes der mange vejledninger online til, hvordan du kan lave en mulepose ud af et par gamle shorts, eller hvordan du syer flæser på en bluse. Det kræver naturligvis lidt øvelse, men når du mestrer de basale teknikker, er der nærmest ingen grænser.