3 ting, der kan give indretningen i stuen mere sjæl

3 ting, der kan give indretningen i stuen mere sjæl

Sponsoreret indhold

Hvis man har et ønske om at give sin indretning mere sjæl, er der mange måder at gribe det an på. Derfor er der ikke en løsning, der er den rette. Tværtimod er der flere muligheder at vælge mellem, som man kan prøve sig frem med.

I nogle tilfælde vil det f.eks. være en kombination af flere af dem, der viser sig at være den rette løsning. Har du brug for en smule inspiration til, hvad du kan gøre, så er du landet det rette sted, da du herunder bliver præsenteret for tre forslag.

1. Puder og plaider

Hvis der er noget, der kan være med til at give mere sjæl og hygge til en stue, så er det puder og plaider. Mange mener, at det bryder for meget med det stilrene look, men det ændrer ikke på, at de helt bestemt kan tilføre mere sjæl.

Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil have en indretning, der virker hyggelig og hjemlig, eller om den skal være stilren og minimalistisk. Det er meget sjældent, at det er muligt at opnå begge dele, hvorfor det er nødvendigt at vælge.

2. Akustikpaneler

Det er blevet et stort hit i løbet af de seneste år, hvilket har medført, at flere har fået øjnene op for akustikpaneler. Ikke nok med, at de rent faktisk kan gøre underværker for akustikken i din stue, så kan de også tilføre et særligt touch til din indretning.

Har du ikke en specielt stor stue, kan du også sagtens nøjes med et enkelt akustikpanel. Det er dog de færreste, der ønsker at gøre dette. Da det er din stue, er det dog helt op til dig selv at vurdere, om du vil have et eller flere akustikpaneler – eller slet ingen.

4. En stor bogreol

Man kan ikke komme udenom, at en stor bogreol tilfører noget helt særligt til en stue. Det gør sig især gældende, hvis man vælger at dække en hel endevæg med en stor reol. Dermed virker den nemlig mere integreret og som en del af rummet.

Beslutter man sig for at bygge eller få bygget en sådan reol, er det dog ikke et krav, at den kun bruges til bøger. Mange vælger derimod at blande det, hvorfor de også bruger den til skulpturer, vaser, lysestager mv. Det er bestemt også noget, der kan give mere sjæl til din indretning.