Copyright Agent hjælper med at håndhæve din ophavsret

Copyright Agent hjælper med at håndhæve din ophavsret

Sponsoreret indhold

Hver eneste dag sker der mange brud på ophavsretten på nettet. Det er dog kun i et fåtal af tilfældene, at det får konsekvenser for dem, der gør det. Det skyldes, at en stor del af dem, der faktisk har rettighederne til de billeder, tekster e.lign., der bliver anvendt uden accept, ikke ved, hvad de skal gøre.

Heldigvis er der hjælp at hente hos Copyright Agent. Firmaet har nemlig specialiseret sig i at beskytte dit indhold på nettet, så man som indholdsskaber slipper for at spilde mange timer og ressourcer på selv at beskytte sin ophavsret.

Hvis du ejer rettighederne til et stort antal tekster, billeder eller lignende, kan det være et stort og tidskrævende arbejde at sikre, at din ophavsret ikke overtrædes. Derfor er det en god idé at overlade det til nogen, der er eksperter i det, og som beskæftiger sig med denne type sager til dagligt.

Den nemmeste måde at beskytte dit indhold

Det er bestemt ikke nyt, at man kan få professionel hjælp til at beskytte sine rettigheder og sit indhold. Det har været muligt i mange år, men fordele ved Copyright Agent er, at de tilbyder en service, der gør det betydeligt lettere for dig, der ejer rettighederne til indholdet.

Faktisk er det eneste, man som indholdsskaber selv skal gøre at fremsende de tekster, man vil have beskyttet, til CopyrightAgent.com. Herefter søger de internettet tyndt for at finde ud af, om der er steder på nettet, hvor dit indhold er i brug uden din tilladelse. Hvis det opdages, at dette er tilfældet, kontakter Copyright Agent dig og rådgiver dig om dine muligheder for at gå videre med sagen.

Det er dermed dig selv, der i sidste instans afgør, hvorvidt du ønsker at opkræve kompensation for brud på ophavsretten eller ej.

Copyright Agent hjælper også med at opkræve kompensation

Ikke nok med at Copyright Agent kan hjælpe med at gennemsøge nettet, så hjælper de også med at kræve kompensation. Hvis der er nogen, der bryder din ophavsret, er du nemlig i din gode ret til at blive kompenseret. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal sikre sig, at de bliver dette.

I stedet for at spekulere for meget over, hvordan man skal bære sig ad med at få kompensation, hvis ens billede eller tekst er blevet brugt af andre uden tilladelse, kan man blot alliere sig med Copyright Agent. De er nemlig eksperter på området og varetager gerne hele processen for dig.

Når du bekræfter, at der er nogen, der gør brug af din tekst, kan du blot bede om at få sat en sag i gang. Når du har gjort dette, bliver der rettet henvendelse til vedkommende, der har brugt dit indhold. Ligeledes vil der også blive sendt en regning til vedkommende.

I denne forbindelse er det naturligvis værd at pointere, at du ikke er forpligtet til at gøre en sag ud af det. Det er nemlig dig selv, der bestemmer, om du ønsker at gøre dette. Netop derfor vælger de heller ikke automatisk at sætte gang i en sag, når de opdager, at dit indhold bruges uden tilladelse.

Der sker dagligt mange brud på ophavsretten

Der skal ikke herske tvivl om, at der hver eneste dag sker mange brud på ophavsretten. Det er der naturligvis flere grunde til, men ofte skyldes det, at folk vælger at løbe en kalkuleret risiko. De ved godt, at der er en lille risiko for, at de opdages, og derfor vælger de at gøre det.

Faktum er dog, at det er noget, der er kommet mere fokus på med tiden. Derfor er det ikke længere noget, der bliver set gennem fingre med på samme måde, som det før har været. Og med værktøjer som det, der stilles til rådighed af Copyright Agent, bliver det også opdaget mere end før.

Til trods for, at der er sket en stor udvikling på dette punkt, er der fortsat mange, der bryder ophavsretten ved at kopiere billeder eller tekst. Det er dog ikke alle, der gør det i ond tro. Mange gør det uden at være klar over, at det faktisk er ulovligt at kopiere tekst eller billeder.

Selvom det ikke er sket i ond tro, at nogen har taget et af dine billeder eller kopieret din tekst, fritager det dog ikke personen. Der er stadig tale om et brud på ophavsretten, og derfor er du i din gode ret til at rette henvendelse, så du kan få kompensation for dette.

Copyright Agent arbejder for at beskytte dit indhold

Er du fotograf, der har rettighederne til flere tusinde billeder? Eller er du blogger, der har udgivet mange hundrede artikler på nettet? I begge tilfælde kan det være svært at beskytte dit indhold, da der er meget at beskytte. Derfor er det en god idé at overlade det til en samarbejdspartner.

Det er her, at Copyright Agent kommer ind i billedet. De er nemlig eksperter på dette område, og er sat i verden for at hjælpe dig med at beskytte dit indhold. De kan både hjælpe dig i tilfælde af, at det er tekst- eller billedrettigheder, du vil beskytte, da de arbejder med begge dele i stor stil.

Det er dog vigtigt at pointere, at de ikke kan forhindre, at folk bruger dit indhold. Derimod kan de hjælpe dig med at få det fjernet samt sikre, at du får kompensation for det. At forhindre, at folk bruger andres indhold uden tilladelse, er desværre tæt på umuligt.