Gaming: Hvad er in lige nu?

Gaming: Hvad er in lige nu?

Sponsoreret indhold

Gaming verdenen ændrer sig, ligesom så mange andre ting online hele tiden og der kan hurtigt være ting, der smutter din næse forbi. I de gode gamle dage gik man ned i en fysisk butik og købte en CD med et spil på. I dag køber man, i største grad, sine spil online, ved hjælp af spil platforme og game keys.

Hvis du gerne vil følge med i, hvad der sker i gaming verdenen lige nu, så har jeg lavet en lille guide over, hvilke spil der trender, hvordan du får fat i dem samt, hvilke platforme du kan bruge og til hvad.

Spil der trender lige nu

Der kommer hele tiden nye spil ud, og der er et væld af forskellige muligheder. Der er mange forskellige typer spil der trender lige nu, et af dem er Farming simulator 22. Det er ikke ligesom de intense spil vi ellers ser trende, men et spil der handler om at kunne skabe sig et levebrød ved at dyrke landbrug. Hvis du er mere til stille og rolig gaming så find en Farming simulator 22 key og sæt igang.

Andre spil der trender er mere strategi, action og adventure baseret. Det er spil som Eden Ring i adventure kategorien og klassikerne som Fortnite og Counterstrike i strategi og action kategorien. De sidstnævnte må efterhånden være godt slået ind i rækken af klassikere når det kommer til gaming, men Eden Ring er stadig et forholdsvist nyt skud på stammen.

Top 3 spil platforme og hvad de tilbyder

Der er mange steder at købe og spille spil, det kan være svært at finde rundt i, så her kommer mine tre bud på spil platforme og hvad de kan.

Steam

Steam er en af de første spille platforme og er også den største. Udover at være en af de største platforme på markedet med flest spille titler, så tilbyder de ikke kun downloads af spil, men du kan også købe spillene direkte på Steam. Derudover er de også kendt for, at have et aktivt bruger fællesskab, hvor gamere verden over kan snakke med hinanden og udveksle erfaringer.

Ligesom du vil gerne vil finde game keys til den bedste pris, så kan du også specifikt finde billige Steam game keys, der kun kan bruges til spil til Steam.

GamersGate

GamersGate er endnu en succesfuld platform. De er specielt kendt og værdsat for deres gode kundeservice og fordi de er en af de platforme der har flest gamle spil tilgængelige som man ikke kan finde andre steder. De startede ud med at være en specifik platform der tilbød de spil der var svære at finde andre steder og har altså holdt ved det koncept, nu bare med gamle spil vi ikke kan eller vil give slip på.

GOG.com

GOG har lidt ligesom GamersGate specificeret sig i de lidt ældre spil, men hvor de virkeligt skiller sig ud er ved, at de har formået at få konfigureret spillene så de kan spilles på nyere mere moderne computere, hvilket er noget man godt kan lede længe efter. De har dog ikke særligt mange nye spil udgivelser, men de er til gengæld kendt for deres gode priser og returregler.