5 køkkenredskaber du ikke vidste du manglede

5 køkkenredskaber du ikke vidste du manglede

Sponsoreret indhold

Køkkenet er et dejligt sted. Der kokkereres og dufter oftest super dejligt. Det er altid fedt, at finde nyt grej og udstyr til køkkenet, da det gør madlavningen så meget sjovere.

Der er rigtig mange ting du kan købe til dit køkken, og hvis det er første gang du skal købe ind til et køkken, kan det være lidt uoverskueligt. Så her er en lille guide til gadgets og redskaber der kan spare dig noget til når du laver mad.

Lille blender

Du har sikkert allerede en almindelig blender som du bruger ofte, men den er bare lidt stor og kluntet hvis du bare skal lave en smoothie til morgen. Her er det super smart at have en mindre blender, eventuelt med en indbygget flasker der er lige til at tage med på farten.

At have en lille blender, kan samtidig hjælpe dig med, at få spist mere frugt og grønt. At spise nok frugt og grønt er vigtigt for dig og dit helbred. Et højt indtag har mange fordele, blandt andet øget immunforsvar, mere stabilt blodsukker og det vil sænke dit kolesterol niveau.

Popcornmaskine

Der findes ikke noget bedre end frisk-poppede popcorn. De bedste popcorn fås i biografen, men hvad hvis du kunne genskabe netop de popcorn hjemme hos dig selv? Det vil du kunne med en popcornmaskine!

Du kan finde popcornmaskiner i alle størrelser. På den måde kan du få til lige præcis dit behov. En god skål popcorn gør alle filmaftener bedre, så det er bestemt et ekstra redskab du har brug for i dit køkken.

Parisiennejern

“Hvad er det?” tænker du sikkert lige nu, men du ved helt sikkert hvad det er. Kender du de der små frugtkugler restauranter altid serverer på diverse desserter? De er lavet med et parisiennejern.

Det er nemlig et lille redskab der tillader at lave frugter, primært forskellige typer melon, i små mundrette kugler der ser super fint ud sammen med en lækker dessert. Det er en yderst billig måde at få lidt ekstra eksklusivitet i din hverdag.

En bensav til de hårde opgaver

En bensav lyder måske voldsomt, men det kan være ret smart at have i et køkken. En bensav har nemlig flere forskellige funktioner, som vil skåne dine egne knive og kræfter.

Du kan selvfølgelig bruge den til knogler, hvis du køber større stykker kød eller hele dyr. Udover det kan den endda bruges til at skære i frossent kød og fisk, hvilket kan være yderst praktisk når du skal fylde i fryseren.

Fiskepincet

Hvis du er glad for fisk kender du sikkert til problemet med ben i din fisk. Det er yderst irriterende at pille ud og bliver tit meget snasket. Du har sikkert allerede en pincet på badeværelset til diverse formål, men hvorfor ikke få en der er dedikeret til at hjælpe dig med din fisk? Prisen er helt overskuelig og der er med garanti plads til en lille pincet der kan hjælpe dig i køkkenet.

Hvis du samtidig overveje at flytte ind i dit første eget hus, er der mange ting du skal holde styr på udover dine køkkengadgets. Du kan få en masse tips til dit første hus som kan hjælpe dig på vej i de andre dele af hjemmet, foruden køkkenet.