Ødelagt skærm og grynede billeder er fortid med den nye Samsung S22

Ødelagt skærm og grynede billeder er fortid med den nye Samsung S22

Sponsoreret indhold

Samsung lancerede d. 9. februar Samsung Galaxy S22-serien, som består af S22, S22+ og S22 Ultra. Det er telefoner med fantastisk kamera, god skærm og skærmbeskyttelse. Disse modeller er ideelle til at tage billeder, og så gør de det let og hurtigt at tjekke mails og uploade billeder til Instagram. Uanset hvad du bruger din smartphone til, kan du med Samsung S22 serien gør det nemt og sikkert.

De nye modeller består blandt andet af bagkameraer og frontkameraer med mange megapixel, beskyttelsesglas og hurtig opladning. Derudover er skærmstørrelsen mellem 6,1- 6,8’’, så du kan bruge telefonerne optimalt, og få en god oplevelse.

Få det bedste kamera med Samsung S22 Ultra

Alle modellerne i Samsung S22 serien har gode kameraer, som gør det muligt at tage billeder i høj kvalitet – både dag og nat. Der er frontkamera og 3-4 bagkameraer i telefonerne, som byder på op til 108 MP. Laserfokus, billedstabilisator og nightography er nogle af de kameraegenskaber, som du finder i telefonerne. Disse sikrer, at du kan tage super klare billeder i høj opløsning, uanset om du for eksempel tager billeder i et mørkt eller lyst rum.

Elsker du at tage billeder, kan især S22 Ultra give dig knivskarpe billeder. Modellen har nemlig et frontkamera med hele 40 MP og fire bagkameraer med 108 MP, 12 MP, 10 MP og 10 MP. Modellerne S22 og S22+ har begge tre bagkameraer med 50 MP, 12 MP og 10 MP og et frontkamera med 10 MP. De kan altså bestemt også give dig billeder i høj opløsning.

Samsung S22 byder på en god skærm og hurtig opladning

I Danmark elsker vi smartphones. Danmark er faktisk det land i verden med flest smartphones. De gør vores liv lettere, og vi bruger dem til alt fra pengeoverførsel til streaming. Derfor gør mobilproducenter som Samsung meget ud af at producere skærme, der er robuste og har en høj opløsning.

Samsung Galaxy S-serien blev først lanceret i 2010. Siden da har serien budt på gode telefoner, som er blevet bedre og bedre for hvert år. De er blevet rustet med de nyeste teknologier. Det samme gør sig gældende for Galaxy S22.

For eksempel har S22 en skærmstørrelse på 6,1’”. S22+ en skærmstørrelse på 6,55” og S22 Ultra en størrelse på 6,8”. Disse skærmstørrelser gør telefonerne nemme at bruge. Derudover har telefonerne hurtig opladning, så du ikke behøver at vente længe, før telefonen er opladet.

Robuste skærme, der giver tryghed

Danskere betaler gerne flere penge for en god telefon, som de kan bruge ordentligt og til meget. Samsung S22 har Corning Gorilla Glass Victus+, som beskytter skærmen mod ridser og telefonens bagside. Du skal derfor ikke være bekymret for at tabe en telefon fra Samsung S22-serien, da den kan modstå høje fald.

Teknologier som Corning Gorilla Glass Victus+ gør altså Galaxy S22, -S22+ og -S22 Ultra robuste. Det er telefoner, som du faktisk kan bruge.

Samsung-elskere har i månedsvis ventet på at kunne bestille og købe en model fra Samsung S22 serien. Nu kan du altså forudbestille telefonerne hos diverse elektronikbutikker og bredbåndsudbydere. Prisen afhænger af modellen og mobilabonnementet.