Nyhed: Spar på elregningen og brug samtidigt varmt vand

Nyhed: Spar på elregningen og brug samtidigt varmt vand

Sponsoreret indhold

Vi kender alle sammen situationen, hvor der er kø ved badeværelset i sommerhuset. Et nærtstående medlem af familien er i bad, og i fuld gang med at afsynge et af sine mange greatest hits. Pludselig skifter den dybe Elvis-vokal til skinger falset: Der er ikke mere varmt vand i beholderen. Der går et suk igennem køen, for nu må vi vente et stykke tid, før det bliver vores tur. Med en bedre løsning på det varme vand, kunne denne situation måske have været undgået.

En vandvarmer er typisk en beholder, hvor vandet bliver varmet op og holdes varmt, så der altid er varmt vand, klar til brug. For det meste skal en vandvarmer bruge strøm når den skal varme vandet, og holde det varmt. Her er det beholderens størrelse, der afgør hvor meget vand, der er til rådighed for den badende. Jo længere man har det varme vand kørende, desto mindre bliver der tilbage i beholderen. Med andre ord, så slutter det varme vand efter X antal greatest hits under bruseren.

Løsningen til sangeren i sommerhuset

Det nye er at man nu kan få en gennemstrømsvandvarmer, der kontinuerligt varmer vandet, når der er tændt for den varme hane. Hvis man leder efter model vandvarmer sommerhus, så er gennemstrømsvandvarmeren en helt optimal løsning. Med en sådan vandvarmer installeret, undgår man helt beholderen, for her varmes vandet direkte op i rørene, og der varmes kun vand, så længe der er tændt for hanen. I det øjeblik, der slukkes for den varme hane, så stopper vandvarmeren også.

Dette betyder selvsagt også at beholderen aldrig løber tør for vand, simpelthen fordi der ikke er nogen beholder. Når vandet hele tiden varmes, mens man bruger det, så er der i princippet ingen ende på det varme vand. Og det er jo en stor fordel, hvis man er en stor familie, hvor alle gerne vil i bad på samme tid.

Spar penge

Hvor en konventionel vandvarmer skal bruge strøm til både at varme vandet op og holde det varmt i beholderen, så bruger en gennemstrømsvarmer kun vand, når det bruges. Dette giver en mærkbar besparelse på el-budgettet, til gavn for både dig, din pengepung og miljøet. Man sparer også plads med denne model, fordi man kan undvære tanken. Og faktisk kan en gennemstrømsvandvarmer også bruges i helårshuse. De er især smarte sammen med luft til vand varmepumper.

Det bliver skønt at kunne afsynge hele hitparaden under bruserens varme vand. Og man kan synge Elvis hele vejen, uden at risikere at ryge over i skinger falset midt i det mest følsomme stykke. Og familien bliver ikke længere sur over at der ikke er mere varmt vand, kun at man er for længe i badet.