Skal din virksomhed frem i lyset? Så bør du overveje videomarkedsføring

Skal din virksomhed frem i lyset? Så bør du overveje videomarkedsføring

Sponsoreret indhold

Markedsføring er blevet et større koncept end nogensinde, derfor kan det også være svært at navigere rundt i netop hvor man skal markedsføre sin virksomhed og hvordan. En ting den stigende digitalisering har ført med sig, er brugen af sociale medier. Med den enorme mængde af medier og af måder man kan markedsføre sig på, så kan de sociale medier være en jungle at finde rundt.

Hvis du virkeligt gerne vil have din virksomhed frem i lyset, så bør du altså overveje, at få tag om de sociale medier og deres enormt brede publikum.

Der findes rigtigt mange sociale medier, og dertil mindst lige så mange måder man kan benytte sig af dem på. De mest prominente medier er YouTube, Facebook, Instagram og LinkedIn, der alle har +1 milliard månedlige aktive brugere.

Der er altså nok mennesker at fange på de sociale medier og hvis du virkeligt gerne vil give et indtryk og blive husket, så bør du overveje videomarkedsføring. Hvad end det er YouTube markedsføring, Facebook markedsføring eller Instagram markedsføring, så skiller videoer sig ud i forhold til billeder. Nedenunder kan du læse lidt om, hvordan og hvorfor netop videomarkedsføring er genialt.

Hvorfor du bør benytte dig af videomarkedsføring?

Brugen af videomarkedsføring har potentialet til, ikke bare at engagere dine kunder, men også at fange endnu flere. Videoer er et universalt sprog, det er noget vi alle forstår. Når vi ser videomarkedsføring fra en virksomhed, giver det os et personligt indtryk af virksomheden, som giver os mulighed for at relatere til dem på en anden måde end hvis man blot ser et billede.

Med markedsføring på YouTube bliver dine videoer nemt tilgængelige, både for dig at dele, men også for dine kunder at finde. YouTube er markedets andenstørste søgemaskine lige efter Google og er tilmed ejet af Google. Så du får ikke bare adgang til en kæmpe eksponerings platform, men en platform der er rigtig gode venner med Google, som sørger for, at netop dine videoer fra YouTube bliver prioriteret frem for videoer på andre platforme.

Det er bevist, at vi som mennesker bedre optager meget information igennem en video end vi gør når vi læser en tekst. Den primære grund til dette er, at vi bruger flere af vores sanser når vi ser på en video end vi gør når vi læser en billedtekst eller står over for en lang række produktinformationer.

Med videomarkedsføring har du altså bedre mulighed for at skabe en relation til dine kunder. Grunden til at videomarkedsføring virker, er fordi kunden ser kropssprog og ansigtsudtryk og samtidigt kan lytte til, hvad du har på hjerte.  God videomarkedsføring får både hjerne og hjerte i gang og, hvis du formår at fange dine kunders opmærksomhed, er der altså en noget større chance for, at de husker dig frem for konkurrenten der ikke har benyttet sig af videomarkedsføring.

Som sagt, kan de sociale medier være en jungle at finde rundt i men, hvis du investerer bare en smule tid og et lille budget, til vedholdende brug af videomarkedsføring, så kan du altså komme de scrollende tommelfingre til livs og få placeret din virksomhed i toppen af dine nuværende og potentielle kunders hukommelse.