Derfor bør du overveje at anskaffe en varmepumpe til sommerhuset

Derfor bør du overveje at anskaffe en varmepumpe til sommerhuset

Sponsoreret indhold

Er du den heldige ejer af et sommerhus, eller lige er blevet det, så kan det vel og mærke være, at du allerede har oplevet dyre elregninger på grund af el-radiatorer i boligen. Mange sommerhusejere, nyder godt at deres ’feriehjem’ på forskellige tidspunkter af året. Også når der er rigtigt koldt. Derfor er det jo helt naturligt at skrue op for varmen i boligen, hvilket ofte er igennem brændeovn og/eller el-radiatorer. Men sidstnævnte, kan altså godt blive en dyr fornøjelse. Derfor, kan det være en rigtig god idé at overveje at anskaffe en varmepumpe til sommerhuset. Læs med her.

En varmepumpe, kan fås i forskellige typer. Det er er altså et varmeanlæg, som enten laver varme i igennem typerne, luft-til-vand, luft-til-luft eller jordvarmepumpe. Varmepumperne, har en lang levetid, faktisk helt op til omkring de 20 år. Og det er altså ikke kun i sommerhusene man kan få glæde af disse. Det kan man skam også i almindelige boliger. I næste afsnit, kan du læse mere om de forskellige typer af varmepumper. Der nemlig forskel på, hvor varmen kommer fra.

De forskellige typer varmepumper

En luft-til-vand varmepumpe, fungerer således at den bruger varmen fra luften udendørs, til at give varme til vandet og boligen indendørs. En luft-til-luft varmepumpe fungerer sådan, at den benytter varmen i luften udenfor til at give varme indendørs. Denne pumpe er særligt anvendt i eksempelvis sommerhuse. Jordvarmepumpen benytter solens varme, som altså er oplagret i jorden.

En erstatning for andre opvarmningsformer

En varmepumpe, kan være en glimrende erstatning for andre opvarmningsformer, og der er både penge at spare, men også point at hente rent miljømæssigt. Find den rigtige varmepumpe her, hvis du er på jagt efter sådan en. Mange mennesker vælger at anskaffe sig en varmepumpe, da der er penge at spare. Faktisk kan der være store beløb at spare årligt, hvis man vælger at anskaffe sig en varmepumpe.

Hvordan vælger jeg den rette varmepumpe?

Der kan være forskel på, hvilken type varmepumpe som passer bedst til forskellige typer boliger. For eksempel kan det være en god idé at vælge en jordvarmepumpe, hvis man er ved at bygge et nyt hus. Har man i forvejen et hus eksempelvis, så kan det være en god idé at vælge en luft-til-vand varmepumpe. Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal vælge til netop din bolig, så kan du med fordel besøge hjemmesiden volundvt.dk. Vølund Varmeteknik, har specialister, som er klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde den varmepumpe som, passer til din husstands behov. På hjemmesiden, kan du få et gratis og uforpligtende tilbud, samt læse meget mere om de mange funktionelle produkter indenfor blandt andet varmepumper.