NYT, MODERNE BOFÆLLESSKAB ETABLERES MED STORT FÆLLESHUS 40 MIN. FRA KØBENHAVN – SKAL DU VÆRE MED?

NYT, MODERNE BOFÆLLESSKAB ETABLERES MED STORT FÆLLESHUS 40 MIN. FRA KØBENHAVN – SKAL DU VÆRE MED?

Sponsoreret indhold

Leder du efter et bofællesskab på Sjælland og gerne tæt på København, så får du nu muligheden.  
 
I Vinge, Frederikssund etableres bofællesskabet ”Egelund” af Fabulas. Projektet har salgsstart i første halvdel af 2022.  
 
Fabulas er en bygherre fra Århus, der vil tage den grønne omstilling seriøst. De har til formål at bygge moderne bofællesskaber, med fokus på mødesteder, naboskab, city rewilding og ikke mindst, så vil de bygge klimavenlige og åndbare træhuse. 
  
Boligerne i bofællesskabet bliver andelsboliger, og bofællesskabet leveres nøglefærdigt. Det vil sige, at du som beboer flytter ind i en færdig bolig såvel som velindrettet og hyggeligt fælleshus på +400m2 fra dag ét. Bygherre står for at organisere vedligehold, så du har mindre at tænke på i en travl hverdag, hvor du i stedet kan bruge overskuddet og tiden på fællesskabet, og lære dine nye naboer at kende.  
 
Derudover er det moderne bofællesskab et med respekt for privatlivet, hvor du selv styrer hvor meget du ønsker at deltage i fællesskabets aktiviteter som ex. fællesspisning. Den nemme adgang til naboskab og social trivsel, skal ikke være under tvang eller på bekostning af privatlivets rammer og fleksibilitet. Men nærheden vil helt naturligt skabe mere tid og overskud til at være social, når det passer ind.  
 
VINGE BLIVER EN MODERNE BYDEL, HELT UDE I DEN VILDE NATUR 
 
I Egelund bliver du en del af Deltakvarteret i den spirende by Vinge, der indenfor den kommende årrække vokser ekspansivt. Byen har både etableret S-tog stop med 40 min. til København K, bliver på sigt forbundet til motorvejsnetværket og så er der også en Netto på vej, så den lokale dagligvarebutik står klar, når du flytter ind.  
 
Visionerne for udbygningen af byen kredser særligt omkring det grønne hjerte, hvor vild natur bevares og udvides, så alle kommende beboere i Vinge kan få glæde af de flotte, naturlige omgivelser. Der er også store krav ift. bæredygtighed hos udbyggerne i området, da man fra kommunens side ønsker en fremadsynet byudvikling, der tager mere hensyn til klimaet. 
 
Udbygningen af Deltakvarteret er allerede startet, og alt fra bogklub til træningshold og sportsdage for børnene er at finde i byen, hvor de lokale sætter stor pris på det gode naboskab og ser frem til at byde de nye nabolag velkommen.  
 
ET FÆLLESHUS DU KAN BRUGE SOM DEN EKSTRA DAGLIGSTUE OG LOKALE CAFÉ 

 
Fabulas ønsker med bofællesskabet at skabe inspirerende omgivelser i din hverdag og mulighed for at være social såvel som aktiv og kreativ, lige udenfor døren.  
 
Visionen med fælleshuset er at det kommer til at fungere som det neutrale mødested, med både alternativ til storbyens café, den hyggelige og varme pejsestue i skihytten, værkstedet til kreative projekter og reparation af cyklen, rum til bevægelse eller sommerhusets idyl og ro – unikke rammer, som vi ikke har i hjemmet, der ofte kræver mere praktik og simpelhed.  
 
Hvad end du er til yoga, bold på storskærm, mangler tumleplads til børnene, drømmer om et sted at lave snedker projekter, et stille læsehjørne væk hjemmefra eller noget helt sjette, så er målet at skabe plads til dig og dine interesser – og måske endda finde nye bekendtskaber, at dele interesserne med. I bofællesskabet Egelund får du mulighederne sammen med andre, der også vil mere fællesskab, liv og nabohjælp i hverdagen.  

Læs mere om bofællesskab i Vinge her.

 
FAKTABOKS 
 
* Fabulas vil være det nye alternativ til de klassiske bofællesskaber og seniorbofællesskaber – med mere fleksibilitet, frihed, moderne omgivelser og plads til alle.  
 
* Egelund bliver deres første bofællesskab på Sjælland.  
 
* Vinge har lige nu en population på omkring 210 borgere. Kommunen har anslået at antallet af beboere vil stige til mellem 10.- og 20.000, når området er færdigudbygget. 
 
* Fabulas bygger andelsboliger i moduler af træ. De indre konstruktioner er altså mindre CO2 tunge og skaber samtidig et åndbart byggeri, der medvirker til at skabe et sundt og naturligt indeklima.  
 
* Boligerne bygges med græstage, der kan tiltrække vilde bier og sommerfugle. På facaderne bygges med vedligeholdelsesfri skifer eller hængetegl.  
 
* Fælleshuset kommer til at inkludere det klassiske køkken og spisesal, men også pejsestue, orangeri, gæsteværelse, fitnesssal, værksted, terrasse og udendørsarealer.