Sælg din hund gratis

Sælg din hund gratis

Sponsoreret indhold

Nogle gange vil tingene ikke falde i det samme hak som man gik og håbede på og det gælder også i forhold til vores kære kæledyr. Derfor er i situationen desværre også for nogle, at man er nødsaget til at sælge sit kæledyr. Hvis du står overfor at skulle sælge din hund, så skal du være opmærksom på at det ikke er alle steder hvor det er tilladt at sælge levende væsener.

Brug en portal der er egnet til salg af hunde

Livet kan nogle gange tage en uventet drejning og det kan kræve at man skal se efter løsninger som man ikke lige havde regnet med at skulle kigge efter. Det kan være at det er opsigelse af dit lejemål fordi det er blevet for dyrt og at du derfor er nødsaget til at finde et andet sted at bo, men det kan også være situationer der omhandler vores kære kæledyr.

Sælg hund, marsvin, kat online. Ja, der kan være mange årsager til at man er nødsaget til at sælge sit kæledyr og faktisk kan det vise sig at blive en smule mere udfordrende at sælge f.eks. hunden, for der kan spille mange ting ind når det handler om salg af levende væsener.

Du må f.eks. ikke sælge nogle levende væsener på markedspladsen på Facebook, for det er imod deres regler og du kan derfor risikere at du bliver lukket ned fra Facebooks side, fordi du går imod de regler du på et tidspunkt har accepteret.

En god og gratis portal, der kan hjælpe dig med at finde det bedste hjem til din hund

Men hvad skal du så gøre hvis du f.eks. skal sælge din hund, når du nu ikke kan bruge dine sociale medier til dette salg som du kan med f.eks. dit tøj eller lignende? Der findes heldigvis portaler der kan hjælpe dig med at sælge dit kæledyr. Dyreportal.dk er blandt de mest populære og det vil svare til at du ønsker at sælge din bil på bilbasen.dk

Dyreportal.dk er populær at anvende som salgskanal, fordi det ikke kommer til at koste dig noget at sælge her. Mange af de andre muligheder der findes kræver, at du betaler et gebyr eller lignende og det kan derfor være en dyrere løsning at kigge andet steds.

På dyreportal.dk kan du ikke bare sælge din hund, men du kan også sælge ethvert andet kæledyr og selv hvis der er tale om en fisk eller en fugl, vil du kunne finde den ideelle køber herinde.

Du får et større udvalg af kommende hjem til din hund

Selve platformen på dyreportal.dk er en simpel og brugervenlig platform, som både sælger og køber let kan navigere rundt på. Det bedste ved denne side er dog, at alle der kigger efter et nyt kæledyr kan se hvad der ligger af salgsannoncer på siden uden at skulle betale for at kigge med på sidelinjen og når der er noget der har fanget interessen, så kan en evt. køber komme i kontakt med sælgeren i 3 dage for kun 9 kroner, som er et overkommeligt beløb for de fleste.

Når prisen er i bund, så sikrer du at der er flere mulige købere og du kan derved få bedre mulighed for at den helt rigtige køber til f.eks. din hund kan komme på banen. Når der er tale om et kæledyr som vi har meget kært, så er det ikke hvem som helst vi ønsker som kommende ejer og derfor er det også gjort muligt at man kan se et billede af køberen, hvis køber har valgt at vise dette selvfølgelig.

Undgå useriøse henvendelser

På dyreportal.dk ligger som skrevet alverdens dyr klar til salg og dette gør også platformen mere attraktiv for en mulig køber at anvende platformen. Der er altså ret stor sandsynlighed for at du kan finde den helt rette kommende ejermand til dit dyr herinde.

Du kan som sælger desuden slippe for at blive nærstuderet af kommende ejer, hvilket er nærmest umuligt at forhindre når du sælger på f.eks. de sociale medier. Din anonymitet kan være med til at give dig en større tryghed.

Sidst men ikke mindst så er det oftest også således, at når folk finder dit dyr til salg på en platform der kun sælger dyr og ikke alle mulige andre ting som f.eks. dba.dk, så sikrer du at du slipper for de mange useriøse skambud og kontakt fra personer der ellers aldrig ville komme i betragtning efter din mening.