Alt hvad der værd at vide om Ultherapy

Alt hvad der værd at vide om Ultherapy

Sponsoreret indhold

Med alderen bliver huden mere løs. Før i tiden var den eneste mulighed for en opstramning af huden gennem kirurgiske behandlinger. Med den nye behandlingsform Ultherapy, der blev lanceret i 2015 af det tyske farmaceutiske selskab Merz, er der nu en alternativ behandling uden downtime.

Opstramningen af huden er muligt

Ultherapy er en fokuseret ultralydsbehandling, der hjælper med at stramme løs hud. Ultralydsbehandlingen bruger energi til at opvarme underliggende hudlag punktvist for at starte en regenerativ eller genopbyggende proces i huden, så den kan blive spændstig igen. Det er varmen i form af ultralyde, som skyder hele processen i gang, idet varmen resulterer i fornyelse af kollagen fibre såvel som en styrkning af eksisterende svage kollagen fibre.

Det kan bruges på opstramning af hud på arme, ansigtet og maveskind – helt uden kirurgi. Det endelige resultat af en ultralydsbehandling ses først et sted mellem tre måneder til et halvt år efter behandlingen.

Én behandling varer flere år

Det nye kollagen der dannes efter en Ultherapy behandling varer i flere år. Jo yngre man er, desto flere år kan der gå, før det er nødvendigt at gentage behandlingen for at holde huden stram. Jo ældre man er, desto mere skal kroppen kæmpe mod tyngdekraften og den naturlige aldringsproces. Derfor er en god tommelfingerregel, at man skal gentage behandlingen cirka hvert andet år, hvis man er mellem 40 og 55 år.

Ultherapy er ikke billigt

Prisen på Ultherapy er typisk mellem 7.000 – 32.000 kroner. Prisen på en Ultherapy behandling afhænger af, hvor på kroppen man bliver behandlet. Det kommer måske ikke som en overraskelse, hvorfor Ultherapy indtil videre kun er noget, Hollywoodstjerner eller velhavende har benyttet sig af. Ultherapy er ikke billigt, men det er til gengæld holdbart.

Ultherapy kan godt bruges forebyggende

Man kan fristes til at tro, at Ultherapy kan bruges til at forebygge løs hud. Det er delvis korrekt. Ultherapy kan godt bruges forebyggende, men man vil ikke anbefale, at man gøre det allerede i tyverne.  Man vil i stedet hellere typisk starte i midten af 30’erne for at holde eksempelvis hamsterposer i skak.

Ultherapy er sikkert for huden

Det er sikkert at bruge Ultherapy på alle hudfarver og hudtyper. Ultralydenergiet påvirker ikke de ydre hudlag. Derfor skal man ikke være bange for at få ar eller lignende. Ultralydsenergien `kører` forbi de ydre hudlag og penetrerer de dybere hudvæv. Derfor gør den ingen skade på huden.