3 alternativer til vitaminpiller

3 alternativer til vitaminpiller

Sponsoreret indhold

I et samfund med øget fokus på sundhed, er der meget snak om hvor vigtigt det er at købe og indtage en masse forskellige former for vitaminer, både i pille form og i flydende form. Der findes utroligt mange forskellige brands på markedet, så det kan være svært at vide hvor man skal begynde. Fælles for de fleste vitaminpiller er, at de alle sammen er syntetisk fremstillet i et laboratorie. Hvis man ikke er meget for syntetiske substanser, så findes der heldigvis nogle alternativer, der giver dig de vitaminer som din krop har brug for, på en naturlig måde. I denne artikel giver vi dig 3 alternativer til vitaminpiller.

Sollys

Solen er en stor kilde til vitamin D, som er en af de vitaminer som din krop har brug for. Når din krop er ude i sollys, så dannes der samtidig D-vitaminer i din krop. Du behøves derfor hverken vitaminpiller eller andre former for kosttilskud, når det kommer til vitamin D. Det eneste du skal gøre er, at sørge for at komme ud i den friske luft og lade solens stråler klarer resten. Selv på dage uden høj sol, kan din krop stadig danne de vitaminer du har brug for og så får man samtidig en god mængde frisk luft.

Frugter, grøntsager og fisk

De fleste frugter og grøntsager, samt fiskearter, er en naturlig kilde til en bred vifte af vitaminer og fedtsyrer, som din krop har brug for, for at være i en sund balance. Nogle tænker måske at det er dyrt at købe ind til, men faktisk så er det ikke meget dyrere end købe en masse pilleglas, fyldt med de enkelte vitaminer. Ved at spise mere fisk og mere grønt, for du ikke blot et vitamin, men mange forskellige vitaminer, der alle sammen gavner din krop og din generelle sundhed.

CBD-Olie

CBD-olie er en olie, der bliver udtrukket af cannabisplanten (cannabis sativa) og som indeholder stort set alle de vitaminer, mineraler, proteiner og fedtsyrer, som du har brug. Prisen på cbd olie kan synes en smule høj, men når man tænker over hvor mange af de vitaminer, proteiner, fedtsyrer og mineraler man får, som kroppen har brug for, så er det faktisk en lille investering i forhold til at skulle ud og købe alle de forskellige vitaminer enkeltvis. Ved at købe og indtage CBD-olie får man ikke blot alt hvad man har brug for på en gang, men sparer samtidig en masse penge, som man kan bruge på andre ting.