Nu kan du rejse ud i den store verden igen – besøg Cuba

Nu kan du rejse ud i den store verden igen – besøg Cuba

Sponsoreret indhold

Verdenen er atter ved at åbne op igen efter den store lockdown som vi har oplevet i forbindelse med den globale pandemi Covid-19. Det betyder at du nu kan begynde at forberede dine udlandsrejser som du har higet efter at kunne drage afsted på. Hvis du ikke ved hvor du nøjagtigt vil hen, så kan du måske overveje Cuba.

Tag et smut til Cuba med det rigtige visum på lommen

Når verdenen igen tillader turister fra nær og fjern at krydse grænserne, fordi de forskellige lande er ved at have styr på situationen med Covid-19, så er det næste step at finde ud af hvor turen skal gå hen, nu hvor muligheden er der. Nogle panikker nærmest over at rejse, fordi det store spørgsmål måske hærger i hovedet om, hvor længe der så er åbne grænser og det kan være at du er netop én af dem der bare skal afsted med det første fly – og dette fly kunne sagtens være til Cuba.

Når du rejser til Cuba, så er det meget typisk at man rejser over USA for at rejse videre til Cuba. Her er det vigtigt at du har styr på reglerne i forhold til et Cuba visum, for der er f.eks. forskel på om du flyver direkte udenom USA eller om du rejser over USA.

Husk at tjekke at dit pas er gyldigt, efter kravene

Hvis du rejser over USA, som er meget typisk, så skal du anskaffe dig det der kaldes for det lyserøde visum. Når du bestiller det lyserøde visum, skal du sørge for at tjekke dit pas for gyldighed inden du fortsætter til bestilling af dit visum.

I og med at det lyserøde visum er til dig der rejser via. USA, så skal du sikre dig at dit pas er gyldigt mindst 6 måneder efter din hjemrejsedato. Med det grønne visum udenom USA, skal passet være gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemrejsedato.