Når hunden har behov

Når hunden har behov

Sponsoreret indhold

Hører du til en af de mange personer, der har anskaffet en hund under lockdown, fordi du nu kunne se at tiden og overskuddet passede ind? Så er du sikkert også én af dem der har ladet dig blive overrasket over hvordan livet med en hund i en travl hverdag egentlig forholder sig udenfor lockdown.

Din hund kan have brug for at brænde mere energi af, end du har mulighed for ved en gåtur med snor

Rigtig mange personer har de seneste par år anskaffet sig en hund eller et andet husdyr for første gang i deres liv og det har resulteret i mange overraskende opdagelser for de nye ejermænd, når de har fundet ud af hvad der egentlig er behov for, specielt når det handler om hunde og aktivering.

Det er en skam, for ikke alene med at det ødelægger illusioner om det perfekte liv med hund, så knuser det også en hunds sind, når der ikke kan leves op til de behov der må være. Er du én af dem der har fået anskaffet dig en hund der virker til at have uanede mængder af energi i kroppen, så kan det være at du kan få glæde af at besøge en hundeskov.

Socialiser din hund med besøg i hundeskoven

I Danmark findes der heldigvis hundeskove rundt omkring, som man frit kan benytte til at lufte sin hund i. De fleste tillader at man har hunden uden snor, så hvis du ved at din hund ikke har problemer med at komme når du kalder og samtidig har udvist en venlig adfærd overfor andre hundevenner på jeres vej, så er det helt sikkert anbefalelsesværdigt at besøge sådan et sted.

Bor du langs en kyst, så kan du også være heldig at der er noget der kaldes for en hundestrand i dit område. Der er ufattelig mange energisprængte hunde der elsker vand og hvis der samtidig er mulighed for at løbe frit med bølgerne, så er det normalt også en kæmpe succes.

Download en app, der kan guide dig til den nærmeste hundeskov

Bevæger du dig meget rundt omkring i Danmark og har du din hund med dig altid, så kan det være at du kan få glæde af den app der findes til smartphones. App-en hedder ”Hundeskove i Danmark” og kan hjælpe dig med at finde den hundeskov der er nærmest din placering, når du tillader app-en at bruge dit GPS-signal.

På denne app kan du også se andre folks vurderinger af de forskellige hundeskove og se hvad der tilbydes af forskellige faciliteter. Nogle steder har agilitybaner mens andre steder har store friløbsområder, som kan være rare når det foregår uden snor.