Sådan undgår du negative renter

Sådan undgår du negative renter

Sponsoreret indhold

Har du et indestående på bankkontoen, der nu begynder at koste dig de såkaldte negative renter? Så kan du måske få glæde af at læse videre her, hvor du får et par fifs til, hvordan du undgår at skulle betale negative renter.

Spred din formue ud på flere konti og undgå negative renter

Når man har spinklet og sparet for at have en god opsparing eller buffer på kontoen, så kan det for mange være en træls ting at alle bankerne nu har indført at der skal betales renter af indestående beløb. Det er forskelligt fra bank til bank hvor meget du kan have stående på kontoen, før at de begynder at kræve de negative renter, men har du ramt den grænse allerede, så er det med at se på dine muligheder for at komme udenom.

Det er ingen hemmelighed at det handler om at du spreder dine penge ud på andre konti, hvis du har nået maksimum på din nuværende konto. Andre konti skal være i andre banker, for at du ikke skal betale renter og en af disse konti kunne let være en aktiesparekonto. Hvis du har mod på at lære mere om aktier, så kan du læse om aktier for dummies online.

Aktiehandel er en investeringsform og dermed forbundet med en form for risiko

Der er også andre muligheder en aktiesparekonto, hvis du vil udenom de negative renter. Du kan f.eks. sagtens have en bankkonto flere steder og på den måde sprede din formue ud. Der er dog det ved aktier, at du kan få noget ud af dine penge, samtidig med at de bare står på din aktiesparekonto.

Man skal være opmærksom på, at når man investerer i aktier, så er det altid forbundet med en risiko for tab. Dette gælder selv hvis du satser bred og på virksomheder der er godt etablerede og har en stabil kurve op ad. Alt kan ske og det er derfor vigtigt at du aldrig investerer mere i aktierne, end hvad du kan tåle at tabe.