Skønne havemøbler til terrassen

Skønne havemøbler til terrassen

Sponsoreret indhold

Lange sommeraftener på terrassen eller lune forårsmorgener på altanen. Findes der noget bedre, når solen skinner og man kan nyde en stille stund udendørs? Sprøger du de fleste danskere, er svaret formentlig nej. For efter en lang, kold og mørk vinter, hungrer vi efter at komme udenfor igen, og at nyde haven, alle de skønne farver og duften af forår og sommer – måske endda i nye og lækre havemøbler.

Komfort og stil  

Med de rette og velvalgte havemøbler kan du skabe en smukt og unikt uderum, der på mange måder forlænger dit hjem og skaber et ekstra rum i hele sommerhalvåret. Derfor er valget af havemøbler, ligesom resten af dine møbler i hjemmet, af stor betydning. Udvalget er bredt og varieret, og derfor finder du med stor sandsynlighed også en stil og kvalitet, der passer til netop din smag og pengepung. 

Komfort er nemlig én ting, men når du er på udkig efter nye havemøbler til terrassen, kan du også finde et stort udvalg af stilarter, træsorter og andre materialer. Måske går du efter et råt udtryk? I så fald bør du gå efter mørkt og rustik træ, der med tiden får et endnu mere råt og lækkert udtryk. Foretrækker du et mere let og luftigt udtryk, kan du med fordel gå efter de populære bambusmøbler, der udover at være yderst smukke – også nemt kan flyttes rundt på. 

Vælg det rette materiale

Før i tiden blev havemøbler lavet i materialer, der blev yderst medtaget af at stå udenfor en lang og kold vinter. Heldigvis har teknologien i dag taget over, hvorfor det ikke nødvendigvis er nødvendigt at sende havemøblerne på vinterferie i vinterhalvåret. 

For eksempel laves og indeholder mange havemøbler i dag polyratten. Et smukt fletmateriale, der udover at være yderst slidstærkt også kan tåle skiftende temperaturer – hele året rundt. Desuden er dette materiale lavet sådan, at UV-strålerne fra solen ikke ændre farven og udtrykket på materialet. Er pladsen trang og har du ikke et skur, en garage eller et kælder-eller loftrum til opbevaring kan dette materiale derfor være hvad, du bør gå efter, når jagten på nye havemøbler er sat ind.

Find de rette havemøbler

At finde de rette havemøbler kan være lidt af en jungle. Derfor kan det også være en god idé at tage ud og sondere udvalget, mærke og føle. Både så du kan se materialerne i virkeligheden, men også så du kan få en fornemmelse af komforten – og hvad der passer til netop dine – og din families behov. Når først du har fundet de rette havemøbler, kan du nyde de mange gode stunder udendørs – og gøre terrassen og haven til en uundværlig del af livet i sommerhalvåret. Du finder mange gode tilbud, måske særligt, hvis du køber uden for sæson – og uanset hvornår du sender en bestilling afsted, er det en helt rigtig investering, der vil skabe masser af glæde mange år frem.