Sådan laver du SEO-optimering i 2022

Sådan laver du SEO-optimering i 2022

Sponsoreret indhold

SEO-optimering og Google er vigtigt for dig der har en hjemmeside, men før du kan lære, hvordan du laver SEO optimering, så er det vigtigt at du ved, hvad det er. Du kan også læse mere om, hvordan du arbejder med SEO, ved at læse mere på Sådan laver du SEO. Ellers kan du blive her og lære grundstenene for, hvad SEO-optimering er. Læs endelig videre og find ud af hvordan. Sådan laver du optimering – en guide til dig der ønsker bedre resultater online og flere besøgende til din hjemmeside. 

Søgemaskineoptimering er for dig der ønsker flere besøgende på din hjemmeside

SEO er en sammentrækning eller en forkortelse om man vil af termen Search Engine Optimization som på dansk betyder søgemaskineoptimering. Dette betyder, hvis du falder over en eller begge termer så betyder det altså det samme. Med hensyn til sådan laver du SEO optimering, er det et begreb der dækker over en række tiltag som du kan gøre for at din hjemmeside får flere besøgende. Med god søgemaskineoptimering vil din hjemmeside rangere højere på søgninger i diverse søgemaskiner som for eksempel på google. Dette er fordelagtigt på grund af at det kan give dig mere trafik, altså flere besøgende til din hjemmeside. Hvordan det kan det, er i og for sig simpelt nok. Forestil dig når du laver en søgning på google, hvilke resultater klikker du så på? nogle af de første ikke? tal viser at de tre første links er dem som bliver klikket på mest og er dermed også dem som får flest besøgende. Derefter går det hurtigt ned ad bakke og figurere din hjemmeside på side 2, 3 eller måske endda længere henne, så er det begrænset, hvor mange besøgende din hjemmeside får – i hvert fald fra en google søgning. 

Organisk linkbuilding og SEO optimering går hånd i hånd – læs mere om det her

Uanset hvad så er det vigtigt at have besøgende på din hjemmeside, ellers kan det være lige meget med at have den. Når besøgende finder frem til din hjemmeside via google søgninger, så vil du automatisk også få en større besøgsbase. Hvordan du laver god søgemaskineoptimering er en mere detaljeret forklaring som du kan læse og lære meget mere om i det link, som blev angivet i starten af denne artikel. Ellers kan du med fordel gå ind og læse mere om linkbuilding. Har du hørt om termen søgemaskineoptimering, så har du uden tvivl også hørt ordet linkbuilding, for disse to ting hænger nemlig sammen og sådan laver du SEO optimering. Linkbuilding er i korte træk et skriv af en art som indeholder aktive links, enten til din egen eller til en anden hjemmeside. Disse kaldes interne eller eksterne links og bliver anset af googles algoritme som anbefalinger.