Dyrk den hjemlige hygge i den mørke tid

Dyrk den hjemlige hygge i den mørke tid

Sponsoreret indhold

Efteråret er over os, og den mørke tid er kommet for at blive de næste mange måneder. Da kan man blive lidt trist over at den dejlige sommer er slut, og man kan føle, at vinteren er uendelig. Så gælder det om at finde på noget, så efteråret og vinteren bliver rar og hyggelig, og der er der mange muligheder for. Læs med her og få gode idéer til, hvad du kan bruge den megen tid indendørs på.

Nogle er vilde med vinteren og glæder sig til at det ikke er så varmt og til at hygge sig med simreretter, håndarbejde og gode bøger, mens andre længes efter bare tæer, badning i havet og grillhygge i haven. Heldigvis lever vi et sted, hvor vi har begge dele, og sådan er det ikke alle steder. I Darwin, Australien er der for eksempel ca. 30 grader hele året rundt, og der har man altså ikke de fire fantastiske årstider med hver sin charme, som vi har her på vore breddegrader.

Saml familien om et spil

Efteråret er oplagt til spil og hygge. Nogle foretrækker et spil på et kaszinó online alene, mens andre hygger sig med et spil Matador eller Ludo med familien. Der er mange gode spil at vælge imellem, men nogle går aldrig af mode og kan spilles af alle generationer, hvilket kan være en fordel, når børnebørnene besøger bedstemor og bedstefar, og man vil lave noget sammen. Spiller du på casino så spil fornuftigt, så det ikke tager overhånd for dig og du spiller alle dine penge op.

Fordyb dig i gode bøger

En anden ting, efteråret og vinteren er perfekt til, er boglæsning. I løbet af året kan du anskaffe dig nogle af de bøger, du gerne vil læse, og så ellers gå ombord i dem, når de udendørs glæder er stoppet og det er tid at trække indenfor. På flere brugtplatforme kan du oprette søgeagenter, så når den bog du søger, kommer til salg, kan du slå til og få den i reolen. Når det så bliver læsetid, kan det næsten være svært at beslutte sig for, hvilken af de mange bøger, man skal læse først.

Gå i køkkenet

Det kan også være en mulighed at gå i køkkenet og få lavet noget af sommerens bær, som ligger i fryseren og venter på at blive forvandlet til grød, marmelade eller saft. Med et stykke ristet brød med et lag hjemmelavet hybenmarmelade bliver man tryllet direkte tilbage til sommerens lys og varme, og man kan tænke på de gode stunder, man havde med dage på terrassen, badeture til havet og grill i haven. Hvis du allerede har brugt sommerens bær og frugt, kan du kaste dig over simreretter som er perfekte til vinteren.