Erhvervslån med EU garanti – få en lavere rente

Erhvervslån med EU garanti – få en lavere rente

Sponsoreret indhold

Står din virksomhed overfor nye udfordringer eller kan du se at der kan optimeres voldsomt f.eks. ved at investere i andre maskiner eller lignende, så kan det let tænkes at du har brug for en god pose penge til investeringen, men hvis du ikke allerede har denne kapital på kontoen, så vil et erhvervslån måske være din mulighed.

Med gode samarbejdsaftaler, kan du få EU garanti på dit lån

Hos Flex Funding A/S kan du finde den bedste løsning i forhold til lån til din virksomhed. Erhvervslån kan være svære at få på nuværende tidspunkt og når de endelig er en mulighed, så er det oftest til urimelige renter fra bankens side som gør at du holder igen med at springe ud i at foretage dig lånet.

Hvis du sidder med en sund virksomhed, der kan fremvise en positiv kapital og stadig har oplevet en dårlig løsning fra bankens side i forhold til at få hjælp til at investere i noget der kan optimere virksomheden på længere sigt, så kan Flex Funding A/S være værd at kigge nærmere på.

Her finder du en overraskende god løsning, hvor du let kan låne det beløb som du skal bruge og til en rigtig fin rente. Det kan lade sig gøre, fordi der bliver stillet en garanti fra den Europæiske investeringsfond som Flex Funding A/S har et samarbejde med. Når der stilles garanti herfra, vil långivere være bedre stillet i forhold til deres egen risiko og dermed kan de lettere skrue renterne i bund for dig.

Let og uforpligtende at ansøge om et erhvervslån

Det er ikke en besværlig ting at ansøge om et lån når du går denne vej med Flex Funding A/S ved din side. Her er allerede udarbejdet en brugervenlig platform til dig, så hvis du er interesseret i at se nærmere på din mulighed med et billigt erhvervslån, så bør du undersøge hjemmesiden nærmere i forhold til hvad de få step du skal foretage dig i processen, går ud på.

Normalt når man skal søge om et lån, uanset om der er tale om et erhvervslån eller privatlån, så kan det være en omfattende proces der skal gennemleves alene for at se hvilke muligheder du har at vælge imellem. Dette er ikke ens betydende med at du har fundet en passende långiver, men skal nærmere forstås som en del af din research før at selve låneansøgningen kan sættes i gang.

Når du har fundet frem til de forskellige långivere der kunne være relevante at optage lån hos, så skal du normalt tage kontakt til hver enkelt långiver og sende en ansøgning om lån. Det er denne del af processen der kan virke lidt langhåret for de fleste, for det kan kræve en del oplysninger og dokumenter der skal findes frem for hver enkelt långiver. Dette besvær slipper du for når du bruger Flex Funding A/S.

En skræddersyet case til långivere sikre dig det rigtige lån

Hos Flex Funding A/S gør de det hele lettere for dig og i stedet for at DU som virksomhedsejer skal sende en ansøgning til hver enkelt långiver, så skal du kun lave en enkelt ansøgning som Flex Funding A/S vil sende videre til mulige långivere. Når du har sendt din ansøgning afsted, er det ikke fordi du er forpligtet til at sige ja til det lån der evt. bliver tilbudt dig. Det er helt hundrede procent uforpligtende.

Når du har sendt din ene ansøgning afsted til Flex Funding A/S vil de her undersøge hvilke muligheder din virksomhed har for lån og garantier. Du vil muligvis blive kontaktet for at skulle forklare hvad du ønsker et lån til og lignende og på den måde vil de bedre kunne oprette din case i systemet de har, hvor forskellige långiver efterfølgende kan vælge at investere i din case. Det er også her at du vil finde ud af om der kan stilles EU-garanti for din virksomheds lån.

Få din finansiering på plads på få dage

Når du sammen med Flex Funding A/S har fundet frem til den rente du finder acceptabel og de vilkår der kan være stillet, så kan du nu som virksomhedsejer læne dig tilbage og vente på at modtage tilbud fra forskellige långivere der er interesseret i at investere i din virksomhed, ved at give dig det lån du har behov for at få for at optimere din virksomhed.

Flex Funding A/S har et samarbejde med flere forskellige långivere og har en såkaldt markedsplads hvor der er mulighed for diverse långivere at se på de forskellige behov der kan være for lån fra forskellige virksomheder. Efter et par dages tid, vil du højest sandsynligt have en långiver klar til at tilbyde dig det lån som du står og mangler.

Før at lånet er gået igennem skal du underskrive et lånedokument mellem dig og långiver. Herefter vil du modtage det beløb du har aftalt med långiver på din konto hos Flex Funding A/S, hvorefter du kan videreføre pengene til din erhvervskonto. Lettere bliver det vist ikke.