3 Tips til din italienske skiferie

3 Tips til din italienske skiferie

Sponsoreret indhold

Skal din vinter- eller efterårsferie gå til de italienske alper? Så har vi 3 gode tips til, hvordan du får den bedste og mest optimale skiferie!  

1.       Masser af sne!

Først og fremmest må du finde ud af, hvor din skiferie skal gå hen. Italien byder på adskillige skiområder, men uheldigvis er det ikke alle steder, at sneen falder lige tungt. Er du en erfaren skiløber, ved du, at pister uden sne ikke er meget værd. Derfor giver det mening at rejse til et område, der ligger placeret højt i bjergene. Her anbefaler vi f.eks. at rejse til den italienske by Livigno, som ligger 1.816 meters højde over den italiensk-schweiziske grænse. Livignos høje bjergplacering forlænger skisæsonen, da der her falder sne i en længere periode af året. Vælger du at tage til Livigno, skal du altså ikke bekymre dig om isglatte bakker og smeltende tøsne.

2.       Hvor skal du bo?

Vælger du en kør-selv-ferie, som mange oftest gør i vinterperioderne, er det godt at vide, hvor du skal sove efter 16 timer i en varm bil. Det giver derfor mening at bestille din skiferie online, hvilket du kan gøre hjemmefra, i din frokostpause eller når du ikke kan sove. Livigno byder på mange forskellige beboelsesmuligheder, og du vil hurtigt kunne finde et sted, der passer til dit behov. Er du en privat person, der nyder stilhed og ro, kan du i Livigno booke autentiske lejlighedshuse, der med sin indretning emmer af italiensk charme. Er du mere til livlige omgivelser, anbefaler vi dig at tjekke livigno hotel ud, da du her vil kunne finde et bredt udvalg af nyrenoverede og luksuriøse hoteller. Mange af disse hoteller tilbyder ligeledes diverse spafaciliteter, massage og afslapning, som vil kunne bidrage til, at du vender tilbage fra din ferie, velopladt og fuld af energi. 

3.       Få styr på udstyret!

Er det din første skiferie, er det en fordel at vide, hvad du skal have med, inden du tager hjemmefra. En skiferie, kræver modsat sommerferie, nemlig en del flere ting, som du skal have styr på, inden du tager afsted. Heriblandt må du investere i kvalitetsrigt skiundertøj. Dette indbefatter lange skiunderbukser, skibluser og skisokker. Derudover er skiovertøj selvfølgelig en nødvendighed! – Du skulle nødigt fryse, når du befinder dig ude i sneen. Ski, hjelm og støvler skal du ikke bekymre dig om, da du kan låne disse i samtlige udlejningsbutikker.

Med disse 3 tips, skulle du gerne være klædt godt på til skiferie i de italienske alper.