Apple kommer med ny iPhone 13 i september

Apple kommer med ny iPhone 13 i september

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Den nye iPhone 13 er landet, og der er masser af nye, spændende funktioner i vente, der kan give dig en endnu bedre iPhone-oplevelse. Du kan blandt andet se frem til fire nye iPhone-modeller, en hurtigere A15 Bionic Chip, forbedret kamera, 5G og længere batteritid.

De fire nye modeller er:

  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

De to nye Pro-modeller har en helt ny 120Hz Super Retina XDR-skærm, der giver en mere fordybende oplevelse. Til sammenligning har de fleste smartphones en skærm på 60Hz. iPhone 13 kommer i fem flotte farver, nemlig lyserød, blå, midnat, stjerneskær og rød. Pro-modellerne kommer i blå, sølv, guld og grafitgrå.

Alle de nye iPhone 13-modeller har en længere batteritid sammenlignet med deres forgængere, og du får tilmed muligheden for hurtigere at oplade batteriet med trådløs opladning.

Her kan du se Apples nye iPhone 13 hos Telenor.

Hvordan ser den nye iPhone 13 ud?

Overordnet set ligner den nye iPhone 13 de andre iPhone-modeller, som du garanteret allerede kender. Men der er dog kommet nogle ændringer. Eksempelvis er de to kameraer på bagsiden af telefonen flyttet til at stå diagonalt over for hinanden. Dette gør også, at iPhone 13 bliver en anelse tykkere og med et større bump på bagsiden på grund af kameraerne.

Skærmene kommer med Ceramic Shield, som er stærkere end noget smartphone-glas, ligesom de øvrige komponenter er lavet i ekstra holdbare materialer. Alle iPhone 13 modeller kommer med Face ID, så du lynhurtigt får adgang til dit indhold uden at røre en finger.

Skærmen på de to Pro-modeller med 120Hz giver dig en høj opløsning uden, at skærmen suger alt batteriet ud af telefonen, og du vil opleve en mere glidende mobiloplevelse, hvor du skifter mellem programmer og apps helt uden ventetid.

Nye funktioner til kameraet

Apple har også lavet forbedringer og nye funktioner til kameraet i iPhone 13. Du kan blandt andet få glæde af en video-udgave af den velkendte portræt-funktionen, kaldet ProRes, hvilket gør, at du kan optage video med fuld fokus på dit motiv.

Hvis du ofte tager billeder om natten eller i omgivelser ved svagt lys, så der er gode nyheder for dig. Funktionen Nat-tilstand er nemlig forbedret i den nye model. Apple præsenterer også makrofoto- og video, hvor du kan komme helt tæt på detaljerne i en formidabel kvalitet.